Autobraucējs Nitišs lauž līgumu ar "All-Inkl.com" komandu
Latvijas rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs tomēr grasās piedalīties pasaules čempionāta Latvijas posmā.
Citi sporta veidi
2016. gada 29. augusts, 11:25

Autobraucējs Nitišs lauž līgumu ar "All-Inkl.com" komandu

Jauns.lv

Latvijas rallijkrosa braucējs Reinis Nitišs pēc abpusējas vienošanās lauzis līgumu ar "All-Inkl.com" komandu, vēsta sportista pārstāvji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sākotnējā vienošanās paredzēja, ka Nitišs ar jaunuzbūvēto "Seat Ibiza" automašīnu aizvadīs pilnu pasaules čempionāta sezonu "Supercar" klasē, taču pēc abpusējas vienošanās sadarbība tiks pārtraukta jau pēc šajā nedēļā gaidāmā posma Francijā.

"Jau pirms sezonas es zināju, ka attīstīt jaunu auto būs liels izaicinājums. Sezonas laikā esam spēruši daudz soļu uz priekšu, guvuši jaunas atziņas un neatsveramu pieredzi. Diemžēl šie soļi nav nesuši mums rezultātu, uz kādu bijām cerējuši, tādēļ esmu nolēmis koncentrēties uz nākamo sezonu. Vēlos pateikties Renē Minniham un visai komandai par sadarbību un bieži arī nesavtīgu darbu, attīstot jauno auto," saka Nitišs.

Tiesa, Nitišs saviem pārstāvjiem apstiprinājis, ka oktobra sākumā viņš noteikti piedalīsies pasaules čempionāta Latvijas posmā.

Nitišs ar septiņos posmos iekrātiem 23 punktiem pasaules čempionāta kopvērtējumā atrodams 16.vietā, bet Jānis Baumanis ar 59 punktiem ieņem 11.pozīciju.

Pirms diviem gadiem Nitišs izcīnīja pasaules rallijkrosa čempionāta bronzas medaļu, bet pērn, savā otrajā sezonā "Olsbergs MSE" komandā, viņš palika septītais. Tikmēr Baumanis pērn kļuva par Eiropas čempionu "Super 1600" klasē, bet tagad spēris soli augstāk un startē prestižākajā klasē.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA