Sestdien - Pievilkšanās diena. Piedalies, pat ja vari pievilkties tikai vienu reizi!
Aicināts piedalīties ir jebkurš, kurš var pievilkties vismaz vienu reizi, jo katrs dalībnieks un katra pievilkšanās reize ir svarīga.
Fitness
2016. gada 6. septembris, 17:29

Sestdien - Pievilkšanās diena. Piedalies, pat ja vari pievilkties tikai vienu reizi!

Jauns.lv

Jau šo sestdien, 10. septembrī, ikviens interesents tiek aicināts no plkst. 10:00 līdz 16:00 apmeklēt kādu no 80 Pasaules pievilkšanās dienas (World Pull Up Day) punktiem visā Latvijā un pievilkties, lai mēs arī šogad citu valstu kopvērtējumā spētu nosargāt līderpozīcijas, ar portāla Kasjauns.lv starpniecību aicina Latvijas Ielu vingrotāju sporta biedrības vadītājs Māris Šlēziņš.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pasākuma galvenais mērķis ir mudināt sabiedrību domāt par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī apzināties labas fiziskās formas nozīmi ikdienas dzīvē. Protams, liels izaicinājums ir uzrādīt labu rezultātu uz citu pasaules valstu fona, ko Latvijai visus iepriekšējos gadus ir lieliski izdevies izdarīt.

“Mēs gaidām pilnīgi visus - vīriešu, sievietes, gados vecākus cilvēkus un bērnus. Arī tos, kuri var pievilkties vismaz vienu reizi, jo katrs dalībnieks un katra pievilkšanās reize ir svarīga,” aicina Latvijas Ielu vingrotāju sporta biedrības vadītājs Māris Šlēziņš.

Pasaules pievilkšanās dienas centrālais punkts atradīsies Grīziņkalna sporta kompleksā, Jāņa Asara ielā 26, kur visā pasākuma norises laikā skanēs mūzika un valdīs lieliska atmosfēra. Visi dalībnieki saņems īpašo Pasaules pievilkšanās dienas diplomu.

Uz šo brīdi pasaulē ir reģistrēti gandrīz 500 pievilkšanās punkti 72 valstīs un gaidāms, ka līdz pašam pasākumam to skaits pieaugs līdz 600 punktus 80 valstīs.

Spēka dienas tradīcija aizsākās 2012. gadā, kad VAS “Latvijas dzelzceļš” kopā ar Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrību pirmo reizi rīkoja šo pasākumu. Gadu gaitā šī pasākuma ideja iemantoja lielu atbalstītāju skaitu ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē.

Plašāka informācija par pasākuma norisi atrodama www.pievilksanasdiena.lv .

Aicinām ikvienu izmantot mirkļbirkas #worldpullupday #pievilksanasdiena.

Karlīna Timofejeva/ Publicitātes foto, Shutterstock