"Ventspils" basketbolisti uzvar Lietuvas klubu Panevēžas "Lietkabelis"
Villijam Dīnam šajā spēlē - 14 punkti, 6 atlēkušās bumbas un 4 rezultatīvas piespēles.
Basketbols
2016. gada 9. septembris, 20:46

"Ventspils" basketbolisti uzvar Lietuvas klubu Panevēžas "Lietkabelis"

Jauns.lv

Latvijas basketbola komanda "Ventspils" Liepājas Olimpiskā centra kausa mačā piektdien ar rezultātu 96:71 (30:15, 17:16, 28:20, 22:19) pārspēja Lietuvas klubu Panevēžas "Lietkabelis", tiekot pie otrā panākuma un iekļūstot turnīra finālā.

Rezultatīvākais ventspilnieku rindās bija Čeiks Mbodžs, kurš guva 20 punktus, 15 punkti Edgaram Zeļonim, bet 14 punktus iemeta Villijs Dīns, kuram arī sešas atlēkušās bumbas.

Tikmēr pretiniekiem 15 punkti Kšištofa Lavrinoviča kontā, bet 12 punktus iemeta Sims Galdiks.

Ventspils basketbolisti no spēles pirmajām minūtēm pakāpeniski palielināja savu pārsvaru un pirmo ceturksni noslēdza ar 15 punktu pārsvaru (30:15). Turpmākajā mača gaitā lietuvieši tā arī neatspēlējās, un "Ventspils" svinēja uzvaru ar 96:71.

LETA jau vēstīja, ka ventspilnieki ceturtdien ar rezultātu 101:91 pagarinājumā pārspēja Ingus Jakoviča pārstāvēto VTB Vienotās līgas klubu "Ņižņij Novgorod", kurā par galveno treneri tagad strādā Artūrs Štālbergs. Ar divām uzvarām divās spēlēs Kurzemes klubs nodrošinājis sev pirmo vietu B apakšgrupā.

Vēlāk laukuma saimniece "Liepāja"/"Triobet" B apakšgrupas mačā spēkosies ar VTB Vienotās līgas jaunpienācēju Permas "Parma" no Krievijas, kas ceturtdien ar 68:66 pieveica Igaunijas vienību "Tartu"/"Rock".

Sestdien "Ņižņij Novgorod" tiksies ar "Lietkabelis" komandu, bet "Liepāja"/"Triobet" duelēsies ar "Tartu"/"Rock". Savukārt svētdien notiks cīņas par vietām.

LETA/ Foto: bkventspils.lv