Sējējs pēc zaudējuma Minskā: "Teiksim tā - laba spēle, puiši cīnījās līdz galam"
Sējējs: "Pēc pēdējiem mūsu ne visai izteiksmīgajiem mačiem, šoreiz puiši atdeva visus spēkus. Beigās nopelnījām nelaimīgu noraidījumu uz četrām minūtēm, kas izšķīra spēles iznākumu."
Hokejs
2016. gada 16. septembris, 10:19

Sējējs pēc zaudējuma Minskā: "Teiksim tā - laba spēle, puiši cīnījās līdz galam"

Jauns.lv

Ja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" iepriekšējās spēles bija ļoti neizteiksmīgas, duelī ar Minskas "Dinamo" atdoti visi spēki, uzskata vienības galvenais treneris Normunds Sējējs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Zaudējumu vajātā Rīgas "Dinamo" komanda ceturtdien pirmoreiz šosezon iemeta vārtus trešajā trešdaļā, tomēr viesos ar rezultātu 1:2 pagarinājumā piekāpās Minskas "Dinamo" vienībai.

"Teiksim tā - laba spēle, kaujinieciska. Abām pusēm bija daudz momentu - mēs radījām daudzus momentus un arī Minskai tādi bija," pēc cīņas savu viedokli pauda Sējējs. "Varu teikt paldies puišiem par cīņu līdz galam."

"Pēc pēdējiem mūsu ne visai izteiksmīgajiem mačiem, šoreiz puiši atdeva visus spēkus. Beigās nopelnījām nelaimīgu noraidījumu uz četrām minūtēm, kas izšķīra spēles iznākumu," teica Sējējs, paužot cerību, ka nākamajos mačos būs labāks rezultāts.

"Piekrītu kolēģim, viņa komanda nodemonstrēja spēka spēli, mūsu pretinieks nebija vienkāršs," stāstīja Minskas "Dinamo" galvenais treneris Kreigs Vudkrofts. "Zinājām, ka viņiem ir sarežģīta situācija un, ka viņi izsalkuši pēc uzvarām, tāpēc spēlei bija jāpievērš pastiprināta vērība."

"Aizvadījām nesliktu pirmo periodu, otrais nebija labākais mūsu izpildījumā, bet trešajā atkal radās iespējas iemest, īpaši vairākumā," teica Baltkrievijas kluba stratēģis.

Šī bija vien otrā spēle šosezon, kurā Rīgas "Dinamo" tika pie kopvērtējuma punktiem un tā joprojām ir pēdējā vietā visā līgā. Vienība zaudējusi četros mačos pēc kārtas.

Tagad Latvijas komandu gaida trīs mājas spēļu sērija, kas tiks iesākta sestdien ar maču pret Novosibirskas "Sibirj".

LETA/Foto: Ieva Lūka/LETA