Futbols
2012. gada 5. jūnijs, 18:11

Pirmo reizi vēsturē pārdotas Latvijas virslīgas futbola čempionāta interneta translāciju tiesības

Jauns.lv

Viena no pasaules vadošajām totalizatoru kompānijām "bet365" iegādājusies Latvijas futbola virslīgas čempionāta interneta translāciju tiesības.

Šāds līgums noslēgts pirmoreiz vēsturē. Bukmeikeri ar portāla "sportacentrs.com" tehnisko palīdzību apņēmušies internetā pārraidīt vismaz 30 virslīgas spēles.

"Vienmēr esmu uzsvēris, ka virslīga piedāvā pietiekami augstu futbola līmeni. Tagad to ir novērtējusi arī viena no vadošajām pasaules totalizatoru kompānijām "bet365", virslīgas čempionāta mājaslapā internetā citēts izpilddirektors Normunds Malnačs. "Mūsu tehniskie partneri "sportacentrs.com" nodrošina lielisku translāciju kvalitāti. Tas ir arī neliels vēsturisks brīdis, jo pirmo reizi par Latvijas virslīgas spēļu translācijām tiks maksāts - Latvijas virslīgas futbola eksports."

"Ja translācijas būs veiksmīgas, nākamgad ievērojami palielināsies gan translējamo spēļu skaits, gan samaksa par tām," izteicās Malnačs.

Latvijas virslīgas čempionātā līdz šim aizvadītas 12 spēļu kārtas un pēc tām līderpozīcijā ar 25 punktiem atrodas Daugavpils "Daugava".

LETA