Futbola draugu labdarības turnīrā triumfē Andra Buļa komanda. FOTO
Andra Buļa vadītā slavenību izlase ļoti priecājās par triumfu futbola draugu miniturnīrā un izcīnīto kausu.
Futbols
2016. gada 17. septembris, 14:08

Futbola draugu labdarības turnīrā triumfē Andra Buļa komanda. FOTO

Jauns.lv

Latvijā jau 7. gadu notiek futbola dienas, kad nedēļu dažādos laukumos spēkojas futbola draugu veidotas komandas, tiek rīkoti ar futbola tematiku saistīti labdarības pasākumi un citādi tiek slavināta kājbumba.

16. septembrī labdarības turnīrā Elektrum Olimpiskajā centrā pulcējās četras sabiedrībā zināmu ļaužu komandas, kas cīnījās par 500 eiro balvu, kas ziedojama labdarībai. Šajā turnīrā bučus kājās vilka un pa futbolbumbu spēra tādi ļaudis, kā bijušais Latvijas izlases balsts Vitālijs Astafjevs, mūzikas ļaudis Roberto Meloni, Markus Riva, kā arī Armands Simsons, Gundars Rēders, Gustavs Terzens, Edgars Lūsiņš un daudzi citi.

Uz laukuma nekādas labdarības nebija, jo vīri cīnījās, cik tik spēka. Ik pa laikam pēc sadursmēm, laukuma malā kādam no dalībniekiem tika sniegta medicīniskā palīdzība, dzirdēja arī pa kādam sulīgākam izteicienam.

Pāris stundu laikā tika noskaidrots uzvarētājs, un tā šajā reizē bija komandas kapteiņa, aktiera Andra Buļa vadītā komanda. Šīs vienības galvenais dzinējspēks gan bija nevis Bulis, bet izcilais futbolists Vitālijs Astafjevs, kurš godam izpelnījās arī turnīra rezultatīvākā spēlētāja godu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Nauris Garkaklis