Boriss Bekers līksmo alus festivālā Oktoberfest. FOTO
Kā jau kārtīgs vācietis, arī tenisa zvaigzne Boriss Bekers ar sievu Liliju devies uz Oktoberfest svētkiem Minhenē.
Sporta zvaigznes
2016. gada 21. septembris, 05:06

Boriss Bekers līksmo alus festivālā Oktoberfest. FOTO

Jauns.lv

Slavenais vācu tenisists Boriss Bekers (48), līdzīgi tūkstošiem citu cilvēku, septembrī devies uz Minheni, kur ar vērienu tiek atzīmēti lielākie alus svētki Oktoberfest.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uz slaveno Oktoberfest bijušais tenisa čempions Boriss Bekers devies kopā ar sievu modeli Liliju Bekeri. Par godu svētkiem, Bekera kundze bija tērpusies stilizētā bavāriešu kostīmā ar apetītelīgu dekoltē. Lilija izvēlējusies krēmkrāsas mežģīņu kleitu ar rozā šifona izšūtu priekšautu. Slavenais pāris malkoja alu un līksmoja kopā ar citiem svētku apmeklētājiem.

Tenisists bija ģērbies baltā kreklā un Burgundija krāsas velūra vestē.

Boriss Bekers ar Liliju apprecējās 2009. gada jūnijā. 2010. gada februārī Londonā pasaulē nāca viņu dēls Amadejs Benedikts Edlijs Lūiss.

 

Bijušajam tenisa čempionam ir arī divi bērni, kas dzimuši iepriekšējā laulībā ar aktrisi un dizaineri Barbaru Bekeri. Vecākajam dēlam Noa Gabrielam ir jau 20 gadu, bet dēlam Eliasam Baltazāram – 17.

Sportistam ir arī meita Anna (16), kuru pasaulē laidusi afroamerikāņu-krievu modele Andžela Jermakova. Savulaik šī dēka izraisīja palšu rezonansi. 1999. gadā Bekers ļāvies gadījuma sakaram ar Jermakovu Londonas restorāna palīgtelpās. Viņš tolaik vēl bija precējies ar Barbaru un sieva bija astotajā grūtniecības mēnesī ar otro bērnu.

   


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press