Aļona Ostapenko ar bumbiņu trāpījusi pa galvu vienai no pasaules labākajām tenisistēm
Šī brīža WTA ranga vienspēļu piektais numurs Simona Halepa savulaik piesaistīja milzu uzmanīgu ar to, ka nolēma samazināt krūtis, jo tās viņai traucēja spēlēt tenisu.
Citi sporta veidi
2016. gada 28. septembris, 14:33

Aļona Ostapenko ar bumbiņu trāpījusi pa galvu vienai no pasaules labākajām tenisistēm

Jauns.lv

Rumānijas tenisiste Simona Halepa, kurai otrdien dubultspēles laikā ar bumbiņu pa galvu trāpīja Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko, joprojām jūt galvassāpes, taču tās viņai trešdien netraucēja sasniegt Uhaņas WTA "Premier" tenisa turnīra ceturtdaļfinālu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

WTA vienspēļu ranga piektā rakete Halepa duetā ar Ostapenko otrdien aizvadīja dubultspēļu turnīra pirmās kārtas spēli pret amerikānieti Betāniju Mateku-Sendsu un čehieti Lūciju Šafāržovu, tomēr cīņa noslēdzās jau pēc ceturtā geima, jo Ostapenko, spēcīgi sitot no gala līnijas, trāpīja pa savas partneres galvu. Sitiens bija tik spēcīgs, ka Halepa maču nevarēja turpināt, jo viņai sākās reibonis un galvassāpes. Tobrīd Latvijas un Rumānijas duets, kurš bija saņēmis rīkotāju īpašo ielūgumu startam dubultspēļu turnīrā, bija iedzinējos ar 1-3.

"Viņa man trāpīja ar bumbiņu, kura lidoja aptuveni ar 150 km/h lielu ātrumu. Man sākumā reiba galva, taču vēlāk kļuva labāk. Joprojām jūtu sāpes galvas kreisajā pusē, taču viss būs kārtībā," savu stāvokli raksturoja Halepa, kura trešdien saņēma ārstu atļauju aizvadīt vienspēļu turnīra astotdaļfināla cīņu.

Tajā rumāniete divos setos trešdien ar 6-3, 6-3 uzvarēja Jaroslavu Švedovu no Kazahstānas, kura pasaules rangā ieņem 41.vietu.

Ceturtdaļfinālā Halepa, kura vienspēļu turnīrā ir izlikta ar ceturto numuru, tiksies ar amerikānieti Medisonu Kīzu, kura trešdien trešās kārtas cīņā ar 6-1, 4-6, 6-4 uzvarēja Darju Kasatkinu no Krievijas.

LETA jau vēstīja, ka vienspēļu turnīrā Ostapenko pirmajā kārtā ar rezultātu 3-6, 1-6 piekāpās Čehijas tenisa zvaigznei Petrai Kvitovai. Tikmēr Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova, tiekoties ar Kazahstānu pārstāvošo krievieti Jūliju Putincevu, pārtrauca cīņu ar sev nelabvēlīgu rezultātu 1-6, 1-4.

Līdz ar to abas tenisistes turnīrā saņēma pa vienam WTA vienspēļu ranga punktam.

LETA / Foto: AP, Reuters/Scanpix/LETA