Savainojumu guvis vēl viens no Rīgas "Dinamo" līderiem
Krišjānis Rēdlihs pēdējās sezonās ir viens no Rīgas "Dinamo" stabilākajiem aizsargiem.
Hokejs
2016. gada 29. septembris, 15:57

Savainojumu guvis vēl viens no Rīgas "Dinamo" līderiem

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs guvis kājas savainojumu, bet vienībai izbraukumā pievienojušies aizsargi Ēriks Ševčenko un Uvis Balinskis, informē klubs.

Trešdien notikušajā spēlē Rīgas "Dinamo" turpināja savu neveiksmju sēriju un viesos ar 1:3 zaudēja "Ņeftehimik" komandai, kaut mača gaitā izdarīja par 21 metienu vairāk nekā pretinieki.

Šajā duelī kājas savainojumu guva Rēdlihs, tāpēc komanda no Latvijas izsaukusi Ševčenko un Balinski. Jau iepriekš bija zināms, ka tuvākajās spēlēs Rīgas "Dinamo" vienībai nepalīdzēs vēl viens aizsargs Oskars Cibuļskis.

Rēdlihs šosezon 13 regulārā čempionāta mačos veicis trīs rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -7.

Ševčenko rīdziniekiem pievienojies no fārmkluba "Liepāja", kas spēlē Latvijas virslīgā. Šajā komandā viņš aizvadīja vienu maču, kurā ar rezultativitāti nav izcēlies. Savukārt KHL čempionātā viņa rēķinā viena spēle un negatīvs lietderības koeficients -1.

Tikmēr Balinskis klubam pievienojies no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga", kas turklāt arī pašlaik ir izbraukumā. Šosezon septiņos MHL mačos aizsargs guvis vienus vārtus un veicis divas rezultatīvas piespēles, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -5.

Rīdzinieki sezonu sākuši neveiksmīgi, jo 13 mačos ir izcīnītas tikai divas uzvaras, turklāt atkal Rīgas "Dinamo" komanda atkritusi uz pēdējo vietu visā līgā. Nesen aizvadītajā pirmajā īstajā mājas spēļu sērijā rīdzinieki trijos mačos guva vienu uzvaru, ar 5:1 pieveicot vēl vienu kopvērtējuma lejasgala vienību Novokuzņeckas "Metallurg".

Savukārt šī izbraukuma sērija tika sākta svētdien, kad Rīgas "Dinamo" ar 0:4 kapitulēja mačā ar Kristapa Sotnieka un Edgara Masaļska pārstāvēto Toljati "Lada" komandu, kuras galvenais treneris ir Artis Ābols. Tikmēr izbraukuma noslēgumā piektdien gaidāms duelis ar divkārtējo līgas čempionvienību Kazaņas "Ak Bars".

Rīgas "Dinamo" uzvarēja šī mēneša pirmajā spēlē, bet pēc tam deviņos mačos ciestas astoņas neveiksmes.

LETA/Foto: Edjis Pālens/LETA