Krievu hokejists atkārto Ģirtu Ankipānu un iesit tiesnesim pa seju. VIDEO
Jevgeņijs Timkins ar savu sitienu tiesnesim izpelnījās "Sibirj" līdzjutēju simpātijas.
Hokejs
2016. gada 30. septembris, 13:13

Krievu hokejists atkārto Ģirtu Ankipānu un iesit tiesnesim pa seju. VIDEO

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pagājušās sezonas čempione Magņitogorskas "Metallurg" pēc uzvaras viesos pār Novosibirskas "Sibrij" izvirzījusies Austrumu konferences līderpozīcijā. To paveikt gan nebūt nebija viegli, jo mačā emocijas un kaislības sita augstu vilni.

Viens no rupjākajiem "Metallurg" hokejistiem Jevgeņijs Timkins vienā no spēlēs epizodēm ļoti asi nospēlēja pret "Sibirj" pirmās maiņas uzbrucēju Sergeju Šumakovu. Laukumā sākās asumi un Šumakovu atriebt devās Jurijs Sergijenko. Timkins mēģināja trāpīt savam dūru cīņas oponentam pa seju, tomēr kulaka ceļā gadījās mača līnijtiesnesis, kurš mēģināja izšķirt iekarsušos hokejistus. Lieki piebilst, ka šis trāpīgais sitiens radīja daudz patīkamu emociju līdzjutēju tribīnēs.

Timkins šajā mačā izcēlās arī pozitīvā veidā, jo spēles izskaņā raidīja ripu arī tukšos vārtos, nodrošinot KHL čempionei panākumu ar 3:0.

Šī nebūt nav pirmā reize, kad abu klubu starpā emocijas ir īpaši nokaitētas, jo vienības savā starpā tikās arī pērn Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfinālā, kad piecu maču sērijā parāka izrādījās "Metallurg"

Timkins trāpa līnijtiesnesim pa seju - video:

Šī nebūt nav pirmā reize, kad kas līdzīgs notiek KHL mačos. Savulaik ar ne mazāk iespaidīgu sitienu tiesnesim pa seju izcēlās arī Rīgas "Dinamo" kādreizējais uzbrucējs Ģirts Ankipāns.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video