Likteņa ironija. Barselonā avarējusi Krištianu Ronaldu privātā lidmašīna
Ne futbolists, ne viņa ģimenes locekļi negadījuma brīdī lidmašīnā neatradās.
Sporta zvaigznes
2016. gada 30. septembris, 18:09

Likteņa ironija. Barselonā avarējusi Krištianu Ronaldu privātā lidmašīna

Jauns.lv

Pirmdienas vakarā pēc Latvijas laika šokējoša informācija pārsteidza Spāniju un Portugāli. Barselonā El Prata lidostā avarējusi Madrides “Real” un Portugāles izlases superzvaigznes Krištianu Ronaldu lidmašīna. Paldies Dievam, futbolists vai viņa tuvinieki tur tajā brīdī neatradās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Spānijas aviācijas dienesti ziņo, ka lidmašīnas nolaišanas brīdī aptuveni 19 miljonus eiro vērtajam “Guflstream G200” lidaparātam, kuru Ronaldu iegādājās vien pērn, radās problēmas ar šasiju un pilots nolaišanos pabeidza ārpus skrejceļa. Lidmašīnas pilotam, kurš vienīgais cieta negadījumā, mediķi sniedza palīdzību tur pat uz vietas un tālāka hospitalizācija nebija nepieciešama. Uz laiku bija slēgts arī viens no lidostas skrejceļiem.

Kā ziņo futbola zvaigznei pietuvināti cilvēki, lidmašīna bez Ronaldu atradās Barselonā, jo tā tiekot izīrēta kādas aviokompānijas vajadzībām. Tā esot ieraksta prakse, jo pats sportists savu lidaparātu visu laiku neizmantojot.

Negadījuma brīdī pats Ronaldu atradās Dortmundē, kur gatavojās UEFA Čempionu līgas mačam pret vietējo “Borussia”. Šajā spēlē jau sesto reizi pēc kārtas karaliskais Madrides “Real” nespēja viesos uzvarēt sīksto vācu klubu. Šoreiz nācās samierināties ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2.  

Simboliski, ka Krištianu Ronaldu lidmašīna avarēja vienā no Barselonas lidlaukiem, jo tieši slavenais FC “Barcelona” uzskatāmās par portugāļu zvaigznes un viņa pārstāvētā Madrides “Real” niknākajiem konkurentiem ikvienās sacensībās.

     


Kasjauns.lv/Foto: AP/Scanpix/LETA, @sport