Sējēja pacietības mērs ir pilns; sola drīzu rīkošanos
Sējējs: "Tas pacietības mērs ir beidzies, domāju, ka visiem. Tas nozīmē, ka ķersimies pie darbībām."
Hokejs
2016. gada 3. oktobris, 23:24

Sējēja pacietības mērs ir pilns; sola drīzu rīkošanos

Jauns.lv

Neveiksmīgi spēlējošās Rīgas "Dinamo" treneru pacietības mērs ir beidzies, tāpēc tuvākajā laikā varētu sekot konkrētas darbības attiecībā pret atsevišķiem spēlētājiem, pēc pirmdien piedzīvotā kārtējā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā sacīja Latvijas kluba galvenais treneris un ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rīgas klubs savā laukumā "Arēnā Rīga" ar 2:4 (0:3, 1:1, 1:0) zaudēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas "Dinamo", piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas un desmito pēdējo 11 mačos.

"Tas pacietības mērs ir beidzies, domāju, ka visiem. Tas nozīmē, ka ķersimies pie darbībām," pēc mača preses konferencē solīja neapmierinātais Sējējs, gan natklājot, kādas darbības varētu tikt veiktas.

Tiesa, viņš neslēpa, ka vadību neapmierina leģionāra Džastina Šaga sniegums, kurš pirmdienas spēlē trešajā periodā palika rezervē.

"Jau ilgāku laiku neapmierina Šaga spēle. Ārzemnieks, kurš tiek laists vairākumā, guvis tikai vienus vārtus. Spēles gaitā nācās pāriet uz trīs maiņām. Tims Sestito nebija pelnījis sēdēt, bet dabūja noraidījumu," klāstīja treneris.

Sējējs atzina, ka mājinieki pilnībā izgāzuši spēles pirmo periodu. "Spēlei gatavojāmies, skatījāmies, analizējām, taču tāpat pirmo periodu izgāzām. Nākamajās trešdaļās savācāmies un izlīdzinājām spēli, diemžēl bijām ielaiduši par daudz, bez tam daļa no zaudētajiem vārtiem bija nelaimīgu apstākļu rezultātā. Kā vienmēr pievīla realizācija. Momenti nebija slikti, bet bez "goliem" pie uzvaram netikt," atzina Sējējs.

Rīgas "Dinamo" labā vārtus guva aizsargi Ēriks Ševčenko un Ralfs Freibergs, kuriem tie bija ne tikai pirmie precīzie metieni sezonā, bet vispār pirmie gūtie vārti KHL karjerā.

Savukārt viesu komandā Karsums ar rezultativitāti neizcēlās, nospēlējot 15 minūtes un 35 sekundes, kā arī izdarot četrus spēka paņēmienus.

Rīgas "Dinamo" ar šo maču uzsāka trīs mājas spēļu sēriju. Ceturtdien rīdzinieki savā laukumā uzņems Jaroslavļas "Lokomotiv", kur par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, bet svētdien spēkosies ar Maskavas apgabala "Vitjaz".

Rīdzinieki sezonu sākuši neveiksmīgi, jo 15 mačos ir izcīnītas tikai divas uzvaras, turklāt "Dinamo" komanda ar sešiem punktiem atrodas pēdējā vietā visā līgā.

Tikmēr Maskavas hokejisti pēdējos četros mačos tikuši pie trīs uzvarām, taču iepriekšējā spēlē tika ciests zaudējums 1:2 Čerepovecas "Severstaļ" vienībai. Ar 29 punktiem 17 spēlēs Karsuma pārstāvētais klubs atrodams ceturtajā vietā Rietumu konferencē.

LETA/Foto: Edijs Pālens/LETA