Četrus gadus vecās Lailas fotogrāfija kļūst par pasaulē populārāko hokeja bildi. Sirsnīgs FOTO
Mazās Lailas bruvīgais smaids liek smaidīt arī NHL hokeja zvaigznēm.
Hokejs
2016. gada 4. oktobris, 19:08

Četrus gadus vecās Lailas fotogrāfija kļūst par pasaulē populārāko hokeja bildi. Sirsnīgs FOTO

Jauns.lv

Ierasts redzēt, ka hokejisti un jo īpaši augstākā līmeņa ir sūri, bārdaini veči, ar retinātu zobu skaitu mutē, tomēr arī viņiem netrūkst sirsnības un vēlmes iepriecināt četrgadnieci Lailu.

Detroitas "Red Wings" pirmssezonas pārbaudes spēlē pret Čikāgas "Blackhawks" četrus gadus vecās Lailas mamma Šenona Almas vēlējās nobildēt savu meitiņu pie noraidīto spēlētāju soliņa. Vēlāk, kad Šenona rādīja fotogrāfiju savam vīram Kerijam, viņi pamanīja, ka uzņemšanas brīdī abi noraidītie Detroitas "Red Wings" hokejisti Stīvs Otss un Dilans Larkins smaida kamerā.

Interesanti, ka Dilans Larkins ir tieši viņu mīļākais hokejists, jo ir dzimis tur Mičiganas štata pilsētiņā Vaterfordā, no kurienes ir arī Almas ģimene. Šo bildi savos sociālo tīklu kontos publicēja arī Detroitas "Red Wings" komanda un tur tā ieguva milzu popularitāti - vairāk nekā 27 000 "patīk" Instagramā.

"Viņa bija patīkami satraukta, tomēr diez vai viņa savā vecumā pazinās, cik viņa tagad ir populārā," Šenona Almas stāsta par savu meitu. "Es viņai visu laiku teicu, ka tu esi slavena. Tev vienalga, ka tu esi kļuvusi slavena? bet viņa tikai atbildēja, ka tas viņu neuztraucot."

Laila varbūt šobrīd to vēl neapzinās, bet kādu dienu viņa sapratīs, ka šis, iespējams, bija viņas dzīves populārākais foto.

 

Kasjauns.lv / Foto: Instagram