"Ghetto Games" dodas apciemot Latvijas skolas
Citi sporta veidi
2016. gada 5. oktobris, 20:36

"Ghetto Games" dodas apciemot Latvijas skolas

Jauns.lv

Kā jau katras "Ghetto Games" sezonas noslēgumā, Raimonds Elbakjans dodas apciemot skolas dažādās Latvijas pilsētās. Šogad viņam pievienosies "Ghetto Games" atlēti, kuri vadīs treniņus un dalīsies ar pieredzi sportisko mērķu sasniegšanā.

Kopā ar jauniešiem sportos divkārtējais Eiropas čempions motokrosā Edgars Meņģelis, viens no pasaules labākajiem   "Slam Dunk" meistariem - Kristaps Dārgais, vairākkārtējais pasaules čempions armrestlingā Normunds Tomsons, pirmā meitene Baltijā kvadraciklu sacensībās Monta Dišlere - Kirilko  un "Ghetto Basket" trīskārtējie čempioni komanda „RA Properties“ ar Jāni Āri, Andri Epneru, Nauri Miezi un Kristapu Jurjānu sastāvā.

"Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans: „Mums ir svarīgi ieklausīties tajā, ko jaunieši domā par dzīvi un pozitīvo domāšanu. Tūres ietvaros "Ghetto Family" dalās savos pieredzes stāstos un  piedzīvo motivējošas sarunas ar dziļāku jēgu par to, cik jaudīgi ir  rītu celties ar sapni savai dzīvei, kā piedzīvot brīžus, kad adrenalīns sitas krūtīs, jo sasniegts mērķis, kas likās nesasniedzams. Robežas ir tikai spēju pielietojumam, bet šīs robežas nosakam katrs pats!“

Pieteikšanās – līdz 2016.gada  19.oktobrim rakstot uz vaivade.dace@gmail.com.

Karlīna Timofejeva / Publicitātes foto