Atrastas Daugavā iekritušā jaunieša mirstīgās atliekas. Pēc līdzības - Kristiāns Pelšs
Kristiāns Pelšs - viens no talantīgākajiem jaunajiem hokejistiem Latvijā.
Hokejs
2013. gada 14. jūnijs, 21:37

Atrastas Daugavā iekritušā jaunieša mirstīgās atliekas. Pēc līdzības - Kristiāns Pelšs

Jauns.lv

Piektdienas vakarā Daugavas kreisajā krastā netālu no jaunās Ķīpsalas pludmales atrastas naktī uz otrdienu no Akmens tilta Daugavā iekritušā jaunieša mirstīgās atliekas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc Kasjauns.lv rīcībā esošās informācijas, piektdienas vakarā Daugavā netālu no Ķīpsalas atrastas kāda jaunieša mirstīgās atliekas, kuram mugurā bijušas līdzīgas drēbes, kā policijas iesniegumā par cilvēka pazušanu bija minējuši talantīgā latviešu hokejista Kristiāna Pelša tuvinieki.

Oficiālā bojāgājušā jaunieša atpazīšana notiks nākamās nedēļas sākumā.

Kā ziņots, 11. jūnija naktī Daugavā ielēcis kāds jauns vīrietis, kurš varētu būt Kristiāns Pelšs. Glābēji pāris dienas upē meklēja jaunieti, kurš, visticamāk noslīcis, bet bez rezultātiem.

Tā kā ne policijai, ne glābējiem nav oficiāla apstiprinājuma, ka Daugavā tik tiešām noslīcis Kristiāns Pelšs. Tomēr hokejista radinieki policijā bija uzrakstījuši iesniegumu par viņa pazušanu.

Pēc Kasjauns.lv rīcībā esošās informācijas, tika atrastas Kristiāna Pelša drēbes un mobilais telefons.

20 gadu vecais Kristiāns Pelšs tiek uzskatīts par vienu no talantīgākajiem Latvijas jaunajiem hokejistiem, kuru 2010. gada Nacionālās hokeja līgas draftā ar 181. numuru izvēlējās Edmontonas „Oilers”. Pagājušo sezonu kreisās malas uzbrucējs aizvadīja spēcīgajā Amerikas hokeja līgas klubā Oklahomsitijas „Barons” rindās. Latvijas pieaugušo izlases sastāvā Kristiāns Pelšs debitēja 18 gadu vecumā  2011. gada 8. aprīļa spēlē pret Somijas izlasi. 

Kasjauns.lv izsaka dziļāko līdzjūtību bojāgājušā tuviniekiem un draugiem.

Kasjauns.lv/Edijs Pālens/LETA