Emma Vatsone apmeklē pirmizrādi stilīgā kombinezonā. Ar rozi. FOTO
Modes pētnieki ir sajūsmā par Emmas Vatsones tērpa izvēli filmas pirmizrādes vakaram. Zeltītā roze pie „Oscar de la Renta” melnā kombinezona neuzkrītoši simbolizējot aktrises atveidoto varoni Bellu jeb Rozi filmā „Skaistule un briesmonis”.
2017. gada 19. marts, 06:04

Emma Vatsone apmeklē pirmizrādi stilīgā kombinezonā. Ar rozi. FOTO

Jauns.lv

„Harija Potera” filmu zvaigzne britu aktrise Emma Vatsone šobrīd uz ekrāniem redzama Disneja studijas pasaku filmā „Skaistule un briesmonis” („Beauty and The Beast”). Aktrise apmeklējusi filmas pirmizrādes vakaru Losandželosā elegantā un jutekliskā kombinezonā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aktrise Emma Vatsone šobrīd aktīvi iesistās filmas „Skaistule un briesmonis” reklāmas pasākumos, apmeklē filmas pirmizrādes vakarus, piedalās preses konferencēs un sniedz intervijas. Emma par visu arī čakli informē savā „Instagram” blogā.

Filmas pirmizrādes vakaram Losandželosā aktrise izraudzījusies kombinezonu no modes nama „Oscar de la Renta” 2017. gada rudens kolekcijas. Vienkrāsainā melnā ietērpa īpašā „rozīnīte” bija zeltītā roze, ko Emma piespraudusi vidukļa kreisajā sānā. Daudzi to uztvēruši kā simbolu Emmas atveidotajai varonei pasaku filmā. Klasiskajā stāstā par skaistuli un briesmoni meiteni dēvē par Bellu vai Rozi.

„Oscar de la Renta” modes skatē zeltītā roze bija kā galvenais akcents, piesprausta tērpa dekoltē pašā centrā. Emma šim aksesuāram izvēlējusies neuzkrītošāku vietu.

Epizode no dziesmas „Something There”, ko izpilda Emma Vatsone


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press