Apakšveļas zīmols parāda jauno šedevru - 2 miljonus vērto krūšturi. FOTO
Šogad pasakaini dārgo „Fantasy Bra” krūšturi skatē uzticēts demonstrēt amerikāņu modelei Lilijai Oldridžai.
2015. gada 8. novembris, 08:02

Apakšveļas zīmols parāda jauno šedevru - 2 miljonus vērto krūšturi. FOTO

Jauns.lv

Tuvojoties daudzu gaidītajai „Victoria’s Secret” skatei, populārais apakšveļas zīmols priecē dāmas, atrādot savu šedevru – dārgakmeņiem rotāto krūšturi. Lūk, kāds tas izdevies šogad!

Populārais apakšveļas zīmols ik gadus no dārgmetāla izstrādā un ar dārgakmeņiem rotā krūšturi, kuram lemts būt par „Victoria’s Secret” gadskārtējās apakšveļas skates „vakara naglu”. Ikvienai modelei tas ir lielākais gods un augstākais novērtējums, ja tieši viņai uztic demonstrēt šo mākslas meistardarbu. Aizvadītajos gados pasakaini dārgo „Fantasy Bra” krūšturi demonstrējušas tādas modeles kā Adriana Lima, Alesandra Ambrosio, Kendisa Sveinpola, Žizele Bundhena, Miranda Kera, Marisa Millere, Selita Ebanksa, Karolīna Kurkova, Heidija Kluma un Taira Benksa. Šogad tas gods būs uzticēts Lilijai Oldridžai.

Krūšturis, kuru šogad demonstrēs 29 gadus vecā amerikāņu modele Lilija Oldridža rotāts ar vairāk nekā 6500 dārgakmeņiem, kuru skaitā ir sarkanais granāts, zilais topāzs dzeltenais safīrs un rozā kvarcs, kas iestrādāti 18 karātu zeltā. Kopumā izmantoti 14 dažādi dārgakmeņi. Briljanti, kas izmantoti krūštura rotāšanā sver vairāk nekā 375 karātus. Modelei skatē būs arī krūšturim pieskaņota briljantiem rotāta jostiņa.

Krūštura izstrādei bijušas nepieciešamas 685 stundas darba.

Arī kobalta zilas biksītes ir bagātīgi rotātas ar 126 briljantiem un 400 citiem dārgakmeņiem.

Pērn zīmola mega dārgos krūšturus demonstrēja divas brazīliešu modeles. Adriana Lima un Alesandra Ambrosio abas uz mēles kāpa divu miljonu vērtos krūšturos. Abus aksesuārus bija izstrādājuši juvelieru firmas „Mouawad” meistari. To darināšanā izmantoti 16 000 rubīnu, briljantu un safīru. Dārgakmeņi iestrādāti krūšturu ietvarā, kas veidots no 18 karātu zelta. Bijis nepieciešams 1 380 stundu ilgs darbs, lai izveidotu šos mākslas darbus.

„ „Fantasy Bra” krūštura demonstrēšana ir šova kulminācija. Katru gadu modeles pārņem satraukums, kurai gan būs uzticēts tas gods demonstrēt šo krūšturi,” pērn izteicās Adriana Lima. „Šis reize bija patiešām satraucoša, jo pirmo reizi skatē varēja aplūkot divus „Fantasy Bra” krūšturus. Jūtos patiesi pagodināta, ka bijām izraudzītas abas ar Alesandru.”

Šie krūšturi ir tik smalki, ka nereti pirms to aplikšanas modelēm nākas uzvilkt cimdiņus, lai pasargātu juvelierizstrādājumu.

2013. gadā 10 miljonus dolāru vērtu „Fantasy Bra” krūšturi demonstrēja dienvidafrikāņu modele Kendisa Sveinpola. Tas uzskatāms par vienu no visdārgākajiem „Victoria’s Secret” krūšturiem zīmola pastāvēšanas vēsturē.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press