Izraēliešu modele Bara Rafaeli reklamē juteklisku apakšveļas kolekciju. FOTO
Izraēliešu modele Bara Rafaeli britu zīmola "Agent Provocateur" apakšveļā.
2015. gada 15. decembris, 20:28

Izraēliešu modele Bara Rafaeli reklamē juteklisku apakšveļas kolekciju. FOTO

Jauns.lv

Izraēliešu modele un aktiera Leonardo di Kaprio bijusī draudzene Bara Rafaeli (30) nesen piedalījusies jutekliskā apakšveļas fotosesijā. Īsi pirms svētkiem zīmols publiskojis jaunās fotogrāfijas, dodot iedvesmu kādai pikantākai dāvaniņai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

30 gadus vecā Bara Rafaeli piedalījusies prestižā apakšveļas zīmola „Agent Provocatuer” rīkotā fotosesijā. Tās vide – siena ķīpas un rituļi – vairāk gan iederētos vasaras saulgriežiem. Jutekliskā apakšveļa, ko demonstrē modele, ir no „Agent Provocateur” 2016. gada pavasara/vasaras kolekcijas.  

Iepriekš Rafaeli bija apakšveļas zīmola „Passionata” reklāmas seja, savukārt 2012. gadā pati izdeva savu veļas līniju „Under Me”, kura gan vairs nepastāv.

„Agent Provocateur” radošā direktore Sāra Šotone modeli raksturojusi kā „mūsu perfekto sievieti; sievieti, kas izstaro neticamu juteklību, personību un pašpārliecinātību.” Šotone slavējusi Baru par to, ka modelei piemīt kaķa grācija, kas lieliski saskan ar kolekcijas un paša zīmola koncepciju.

Kādā no nesenām intervijām Bara par savu augumu atzinusi, lūk, ko: „Es nekad neesmu piedalījusies modes skatēs uz mēles, jo nekad neesmu bijusi pietiekami kārna un gara. Es vairāk esmu seksīgo modeļu tips, modeles uz mēles nav tik jutekliskas.”

Bara arī dalījusies pārdomās par tuvākās nākotnes plāniem. Šā gada septembrī modele apprecējās ar izraēliešu uzņēmēju Adi Ezru un abi sapņojot par bērniem. „Es domāju, ka nākamā desmitgade būs veltīta ģimenei... Es pati nāku no četru bērnu ģimenes,” izteikusies Rafaeli.

Iespējams, ka šī ir viena no pēdējām reizēm, kad redzam modeli pozējam jutekliskā apakšveļā. Līdz nākamām fotosesijām faniem varbūt nāksies pagaidīt ilgāku laiku.      

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press