Klūnija sievai mētelīši vairāk nekā 33 000 eiro vērtībā. FOTO
Klūnija sievai advokātei Amalai Klūnijai ir mētelīši visās varavīksnes krāsās.
2016. gada 8. februāris, 14:10

Klūnija sievai mētelīši vairāk nekā 33 000 eiro vērtībā. FOTO

Jauns.lv

Viņai ir skaisti vijīgi mati, satriecoši slaidas kājas un mājās Holivudas zvaigzne Džordžs Klūnijs. Taču aizvadītajā nedēļā, kad Amala Klūnija (37) devās uz pieņemšanu pie Lielbritānijas premjera Deivida Kamerona, daiļā dzimuma pārstāves runāja tikai par vienu. Par viņas mētelīti!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uz tikšanos ar Lielbritānijas premjeru Deividu Kameronu viņa rezidencē Dauningstrītā Londonā, Džordža Klūnija sieva cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija ieradās oriģināla dizaina tumši zilā mētelītī. Līdz celim garo apģērbu rotāja trīs dekoratīvas zelta krāsas pogas-piespraudes. Viena no tām bija veidota kā plauksta, otra kā vēzis, bet trešā kā kaķa galva.

Elegants, augumu fiksējošs un silts ziemas mētelis ir viens no svarīgākajiem apģērbiem sievietes garderobē. Iespējams tāpēc stilīgās advokātes Amalas garderobē to ir tik daudz. Aizvadīto divu gadu laikā Klūnija kundze redzēta izejam sabiedrībā ļoti dažādos mētelīšos, kuru kopsumma pārsniedz vairāk nekā 25 000 sterliņu mārciņu jeb 33 000 eiro.

Amala nebaidās no košām krāsām un līdzās klasiskam melnam mētelim, viņas garderobē ir visu varavīksnes krāsu mētelīši – zils, zaļš, sarkans, dzeltens, rozā... Par jauno stila ikonu nodēvētā Amala neaizmirst, ka virsdrēbes ir tikpat būtiskas kā pārējais apģērbs. Arī pateicoties mētelim iespējams pievērsts sev apkārtējo uzmanību tāpat kā ar šiku vakarkleitu.

Pērn Amala izpelnījās sabiedrības uzmanību ar savu spilgti zaļo mētelīti, kas bija ieturēts tā sauktajā ombre stilā – lejasdaļā tumšāks nekā augšpusē. Šis Klūnija kundzes rudens tērps ir no „Burberry Prorsum” kolekcijas un tā cena ir bezdievīgi augsta. Amalas izvēlētais mīksta zamša trencis maksā 4200 sterliņu mārciņas jeb 6422 eiro. Līdzīgu sev aizvadītajā rudenī bija izvēlējusies arī supermodele Naomi Kempbela.

  .

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press