foto: EPA/Scanpix
Ne acu atraut: vjetnamiešu studente kļuvusi par zemes skaistāko sievieti. FOTO
Vjetnamiešu skaistule Fiona Hāna Nguena saņem "Mis Earth 2018" kroni.
2018. gada 4. novembris, 15:41

Ne acu atraut: vjetnamiešu studente kļuvusi par zemes skaistāko sievieti. FOTO

Jauns.lv

Vjetnamiešu studente Fiona Hāna Nguena kļuvusi par zemes skaistāko sievieti, izcīnot "Miss Earth 2018" uzvarētājas titulu. Skaistumkonkursa fināls norisinājās FIlipīnu galvaspilsētā Manilā iespaidīgajā tirdzniecības centrā "Mall of Asia".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vjetnamiešu daiļava kļuvusi par pasaules skaistāko sievieti

Vjetnamiešu studente Fiona Hāna Nguena kļuvusi par zemes skaistāko sievieti, izcīnot "Miss Earth 2018" uzvarētājas titulu. Skaistumkonkursa fināls norisinājās FIlipīnu ...

gallery icon
30

Par sacensību uzvarētāju kļuvusī 23 gadus vecā vjetnamiešu studente pašlaik apgūst mārketingu un brīvi pārvalda vjetnamiešu un angļu valodas.

foto: EPA/Scanpix
Vjetnamiešu skaistule Fiona Hāna Nguena saņem "Mis Earth 2018" kroni.

Šogad sacensībās kopumā piedalījās 87 dalībnieces.

 

Interesanti, ka meitene par dalību šajās sacensības sapņoja jau kopš 2010. gada, kad pirmo reizi tām sekoja līdzi TV ekrānā. Jau tad viņa cerēja, ka varēs kādreiz konkursā pārstāvēt savu valsti, bet par uzvaru, protams, nebija ne runas.

 

Khāna ir dzimusi Bentrejas provincē Vjetnamas dienvidos, kas atrodas Mekongas upes deltā. Savā prezentācijas videorullītī skaistule pastāstīja par ekoloģisko projektu, kura mērķis ir aizsargāt Mekongas upi, no kuras ir atkarīga daudzu apkārtnē dzīvojošo cilvēku iztikšana un eksistēšana.

 
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Konkurss "Miss Earth" ikgadējs konkurss, kas norisinās jau kopš 2001. gada. 16 no 18 finālsacensībām ir notikušas Filipīnās, bet pa reizei konkurss norisinājies Vjetnamā un Austrijā. Lieki piebilst, ka sacensības Vjetnamā norisinājās tieši 2010. gadā, kad tām aizrautīgi sekoja līdzi jaunā sacensību uzvarētāja.