foto: instagram.com/natijota
TV žurnāliste spiesta samazināt krūtis, jo tās novērš skatītāju uzmanību
2018. gada 31. oktobris, 13:13

TV žurnāliste spiesta samazināt krūtis, jo tās novērš skatītāju uzmanību

Jauns.lv

Argentīniešu sporta žurnāliste Nati Žota (24) izlēmusi veikt krūšu samazināšanas operāciju, jo vēlas, lai skatītāji klausās viņas vēstītajā saturā un skatās uz viņas seju, nevis krūtīm, vēstī The Mirror.

Nati neslēpj, ka jau kopš skolas laikiem sapņojusi par pievilcīgu dekoltē, jo viņai krūtis sākušas augt vēlāk nekā klasesbiedrenēm.

Šajā gadījumā vietā teiciens - uzmanies ar savām vēlmēm, jo tās var piepildīties. Kad Nati formas kļuvušas arvien apaļīgākas, viņa vairs absolūti nav bijusi par to sajūsmā.

Tagad, pieaugušā vecumā, Žota sapratusi, ka krūtis traucē viņas profesionālajai karjerai. Proti, skatītāji veltī pārāk daudz uzmanības viņas spilgtajai ārienei, nevis Nati veidoto sporta reportāžu saturam.

"Es gribu, lai cilvēki skatās man acīs, kad es ar viņiem sarunājos," savu lēmumu samazināt krūtis paskaidro 24 gadus vecā žurnāliste.

Turklāt plastiskajai operācijai ir ne vien emocionāli, bet arī fiziski iemesli: krūšu lielā svara dēļ Žotai regulāri sāpējusi mugura. Pievilcīgā argentīniete neslēpj, ka iespaidīgā āriene radījusi arī tīri praktiskas neērtības - nopirkt viņas izmēram atbilstošu apģērbu ir diezgan sarežģīti.

Atraktīvā Nati ir populāra Instagram lietotāju vidū - viņas profilam seko vairāk nekā miljons fanu. Drīz pēc operācijas viņa publicējusi video, kurā saka paldies saviem sekotājiem par labajiem vārdiem.

Atraktīvās sporta žurnālistes Nati Žotas dzīve Instagram bildēs

gallery icon
21

Tēmas