foto: instagram.com/kimkardashian
Kima Kardašjana jaunākajā reklāmā atkal redzama gluži kaila (18+)
2018. gada 22. oktobris, 06:27

Kima Kardašjana jaunākajā reklāmā atkal redzama gluži kaila (18+)

Jauns.lv

Kimu Kardašjanu jau ne reizi vien esam redzējuši bez apģērba, taču šoreiz Kima bez drēbēm ir pozējusi pavisam savtīga mērķa dēļ. Sociālo tīklu zvaigzne šādā veidā reklamē savu jaunāko „KKWBEAUTY“ kosmētikas kolekciju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sev piederošās kosmētikas līnijas spilgtās acu ēnas Kardašjana reklamē ar modes pasaulē labi zināmā fotogrāfa Deivida Lačapelles fotoobjektīva palīdzību. Kima izskatās patiešām pārliecināta par sevi, un viņas ķermeņa formas ir ideālas. Tiesa, šī reklāma vairāk uzmanības ir izpelnījusies nevis kosmētikas, bet gan provokatīvo kadru dēļ.

Kima neslēpj, ka šādas ķermeņa formas nav pašsaprotamas - to dēļ viņai pamatīgi nākas nopūlēties sporta zālē. Treniņiem zvaigzne veltī vairākas stundas ik dienu, turklāt ievēro arī stingru diētu.

Par savu sporta režīmu un ēdienkarti Kima jau ne reizi vien runājusi intervijās. Un ne reizi vien viņa arī izteikusies, ka nevairās arī no plastiskās ķirurģijas, jo perfekta izskata vārdā ir gatava uz visu.

Tiesa, jaunākajā acu ēnu reklāmā redzami arī kaili vīrieši, kuri veido skaistu fonu galvenajai varonei - sociālo tīklu zvaigznei Kimai Kardašjanai.

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon
29

Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada foto

Sociālo tīklu un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas "Instagram" profila 2018. gada fotogrāfijas.

gallery icon
75