Pavasari un Sieviešu dienu gaidot - balvu konkurss jums!
Izmanto iespēju iepriecināt skaistu sievieti - varbūt sevi pašu? - ar labu kopjošo kosmētiku!
2016. gada 24. februāris, 12:00

Pavasari un Sieviešu dienu gaidot - balvu konkurss jums!

Jauns.lv

Tuvojas 8. marts un pavasaris, tāpēc piedāvājam lielisku iespēju pasniegt pārsteigumu kādai tev mīļai sievietei - sievai, mammai, draudzeni vai māsai! Piedalies konkursā un laimē dāvanu no kosmētikas zīmoliem Bourjois, Lumene, Sebamed, Bio Oil un LV!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

No visiem konkursa dalībniekiem izlozēsim piecus laimīgos, kas iegūs kosmētikas dāvanu komplektus!

Kas tev jādara?

Līdz 6.martam iesūti fotografētu vai zīmētu mīļotās māmiņas, vecmāmiņas, māsas, draudzenes portretu un nelielu aprakstu par viņu.

Zīmējumiem jābūt skenētiem vai fotografētiem, un tie jāsūta uz e-pasta adresi konkurss@kasjauns.lv no 24.februāra līdz 6.martam.

8.martā ar pieciem konkursa uzvarētājiem sazināsimies personīgi.

Uzvarētāji balvā saņems pavasara skaistumkopšanai noderīgu kosmētiku. Bio Oil ir ķermeņa eļļa, kas lieliski mitrinās ādu, un kuru var uzklāt arī zem kosmētikas. Sebamed dušas eļļa ar pH 5,5 palīdzēs noņemt stresu pēc ilgas dienas, LV roku krēms būs neaizvietojams palīgs ikdienā, un ir piemērots arī cilvēkiem ar jutīgu vai alerģisku ādu. Lumene jauna C vitamīna līnija palīdzēs ādai atgūt spīdumu, un izlīdzinās grumbiņas, padarīs sejas ādu tvirtāku. Bourjois city radiance tonālais krēms radīts, lai pilsētas apstākļos 24 stundas āda būtu spoža, mitrināta un pasargāta no apkārtējās vides ietekmes.

Detalizēts produktu apraksts:

Bio-Oil® ir īpašs ādas kopšanas līdzeklis, kura sastāvs palīdz mazināt rētas un strijas, kā arī ādas toņa nevienmērību. Šīs unikālais līdzeklis ar inovatīvo sastāvdaļu PurCellin Oil™ ir arī ļoti iedarbīgs novecojošas vai sausas ādas kopšanā.

Kopš 2002. gada, kad tika uzsākta Bio-Oil® globāla izplatīšana,

šis unikālais ādas kopšanas līdzeklis ir ieguvis 253 ādas kopšanas balvas un ir kļuvis par pārdošanas līderi pretstriju un pretrētu produktu kategorijā 20 valstīs.

Tagad Latvijā ir pieejami arī lielāki tilpumi – 125 ml un 200ml iepakojumi ērtākai produkta lietošanai.

BOURJOIS TONĀLAIS KRĒMS CITY RADIANCE

Pārvērtīsim pelēcību mirdzumā!

Svaiga un starojoša sejas āda pilsētas piesārņojumā?

Bourjois aizrautīgi pieņem šo izaicinājumu!

Glāsmainais un zīdainais tonālais aizsargkrēms CITY RADIANCE aiztur piesārņojumu un UV starus, pasargājot sejas ādu.

TONĀLAIS KRĒMS CITY RADIANCE

•    Ar piesārņojuma filtru

•    Ar SPF 30

•    Ar mirdzumu pastiprinošiem pigmentiem

Tonālajam krēmam CITY RADIANCE ir pievienoti pigmenti ar īpašu pārklājumu. Tie lieliski saplūst ar ādu, nodrošinot izcilu krēma noturību visas dienas garumā un pastiprinot ādas dabisko mirdzumu.

Vieglais un gaisīgais sastāvs 24 stundas nepārtraukti mitrina ādu, vienlaikus to aizsargājot pret agresīviem kairinātājiem pilsētvidē.

Tonālais krēms CITY RADIANCE, kura sastāvā ir piesārņojuma filtrs, mazina iespēju, ka oglekļa daļiņas nosēdīsies uz ādas, un nodrošina tai dabisku izskatu.

Sejas āda ne vien ir aizsargāta, bet arī izskatās svaiga un gluda.

BOURJOIS KONSĪLERIS RADIANCE REVEAL

Konsīleris, kas mitrina kā kopjošs krēms, izlīdzinātu ādu ap acīm un maskētas nepilnības.

•    Maskē

•    Izgaismo

•    Mitrina 24 stundu garumā

Mitrināšana 24 stundu garumā. Tieši tas, kas nepieciešams plānajai un trauslajai ādai ap acīm, lai pieveiktu pirmās sīkās rieviņas, kas parādās līdz ar mitruma zudumu ādā. Satur Monblāna ledāju ūdeni un hialuronskābi.

LUMENE BRIGHT NOW HIALURONSKĀBES EKSTRAKTS AR C VITAMĪNU

Šajā jaunajā koncentrātā C vitamīna ādu dzidrinošās īpašības apvienotas ar hialuronskābes intensīvi mitrinošo un grumbiņu izlīdzinošo iedarbību. Intensīvi mitrinošie un dzidrinošie pilieni izlīdzina sīkas rieviņas un grumbas. Hialuronskābes ekstrakts palīdz samazināt esošās grumbiņas un novērst jaunu grumbu veidošanos. Tas veicina ādas tvirtumu, veidojot gludāku, mirdzošāku un elastīgāku sejas ādu. Šis brīnumainais, ar barības vielām piesātinātais šķidrums palielina ūdens daudzumu ādā, kā arī uzlabo mitruma līdzsvaru tajā, sagatavojot ādu labākai no citiem kopšanas līdzekļiem saņemto barības vielu iedarbībai. Dzidrinošais Arktikas lāceņu ekstrakts un hialuronskābe optimāli mitrina ādu un manāmi izlīdzina grumbas. C vitamīns piešķir ādai mirdzumu un veicina ādas dabiskā kolagēna sintēzi, lai āda kļūtu stingrāka un gludāka.

Nesatur eļļu un silikonus.

Galvenās sastāvdaļas

•    Arktikas lāceņu ekstrakts (iesniegts patenta pieteikums)

-    spēcīgs antioksidants ar aizsargājošu pretnovecošanās iedarbību, satur daudz elagitanīna

•    Arktikas lāceņu nektārs

-    tā attīrošo īpašību dēļ āda izskatās spodrāka un mirdzošāka

-    satur arī elagitanīnu, kam ir aizsargājoša pretnovecošanās iedarbība

•    Hialuronskābe

-    tai raksturīga unikāla īpašība aizturēt mitrumu – tā ne tikai piegādā mitrumu ādai, bet arī aizkavē mitruma zudumu, tādējādi uzlabojot ādas elastību un mitrināšanu.

-    optimālam rezultātam ir apvienotas hialuronskābes ar divām dažām molekulmasām

•    C vitamīns  

-    C vitamīna atvasinājums (askorbilglikozīds) palīdz stimulēt kolagēna sintēzi, lai atjaunotu ādas sākotnējo mirdzumu un paspilgtinātu ādas toni

Lietošana Uzklāt uz tīras sejas un kakla ādas pirms seruma, kā arī dienas un nakts krēma lietošanas.

LUMENE BRIGHT NOW MIEGA KRĒMS AR C VITAMĪNU

Dzidrinošs un barojošs miega krēms ādas spodrumam un mirdzumam.

Miega krēms ir kas vairāk nekā parasts nakts krēms. Tas palīdz ādai atkopties miega laikā un atjauno ādas dabisko līdzsvaru. Tas ir piepildīts ar antioksidantiem, kas palīdz dzidrināt, barot un dzīvināt nogurušu un blāvu ādu. Šis intensīvi mitrinošais un kopjošais nakts krēms satur hialuronskābi, kas piesaista un aiztur ūdeni ādā optimālai tās mitrināšanai, lai maskētu redzamās noguruma pazīmes un mazinātu sīkas rieviņas. Pasargā ādu no novecošanās pazīmju parādīšanās.

Galvenās sastāvdaļas

•    Arktikas lāceņu sēklu eļļa

-    neaizstājamās taukskābes pasargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās

-    veicina ādas atkopšanos, stiprinot tās dabiskās aizsargspējas

-    aizsargā ādu pret brīvajiem radikāliem un ārējiem kairinātājiem

•    Arktikas lāceņu nektārs

-    satur elagitanīnu – spēcīgu antioksidantu ar aizsargājošu pretnovecošanās iedarbību

-    tā attīrošo īpašību dēļ āda izskatās spodrāka un mirdzošāka

•    C vitamīns (magnija askorbilfosfāts, C vitamīna atvasinājums)

-    iekapsulēts, lai lēni un pakāpeniski izdalītos un labāk iesūktos ādā

-    dzidrina ādu un uzlabo kolagēna sintēzi

Lietošana Katru vakaru uzklāt uz tīras sejas un kakla ādas.

SEBAMED DUŠAS EĻĻA

Jutīgai, normālai vai sausai ādai. Ziepju nesaturoša dušas eļla ar vairāk kā 50% lipīdu saglabā ādu gludu un elastīgu. Novērš turpmāku ādas mitruma zudumu un iekaisumu dušas laikā. Atjauno un ieļļo ādu, padarot to zīdaini maigu. Eļļa ātri iesūcas, neatstājot taukainas paliekas.

Sastāvs: Nesatur krāsvielas. Bez konservantiem. Avokado eļļa ar A un E vitamīnu, lecitīns. Sastāvs atbilst veselas ādas dabiskajam pH 5,5 līmenim.

BAROJOŠS ROKU KRĒMS LV

Barojošs un mitrinošs krēms sausai roku ādai. Labi klājas un ātri iesūcas ādā, padarot to mīkstu un elastīgu. Sastāvā ir ādu nomierinošas vielas, kas palīdz arī atjaunot mitruma līdzsvaru sausā un kairinātā ādā. Piemērots pat ļoti jutīgai ādai, bez smaržvielām un krāsvielām.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Kruzas NCD Latvija