foto: Publicitātes foto
Violetas pārvērtību stāsts, kas IR jāizlasa katram!
2018. gada 18. septembris, 10:30

Violetas pārvērtību stāsts, kas IR jāizlasa katram!

Jauns.lv

Violeta Dombrovska (38) no Rūjienas rudeni sākusi ar krāšņām pārvērtībām - sieviete nometusi 23 kg liekā svara un ieguvusi augumu, par kādu iepriekš varēja vien sapņot. Lasi interviju un iedvesmojies, kā ātri un viegli tikt pie skaista auguma!

– Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Iepriekš biju sev iestāstījusi, ka liekais svars dzīvot netraucē. Tas bija līdz brīdim, kad attapos ar vairāk nekā 20 kilogramiem liekā svara… Biju pamatīgā šokā.
 

– Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

Liekais svars jau bija kļuvis par nastu. Es sāku sev nepatikt, turklāt elementāri kustēties kļuva arvien grūtāk. Sapratu, ka kļūs tikai sliktāk, tāpēc apņēmos steidzami atrastisināt šo problēmu.

– Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Par Stokholmas diētu biju dzirdējusi un lasījusi sociālajos tīklos. Pamēģināt iedvesmoja mana paziņa, kura nesen bija uzsākusi šo diētu un bija sasniegusi pamanāmus rezultātus. Es arī gribēju sasniegt kaut vai tādu rezultātu, lai atkal sev patiktu.

foto: Publicitātes foto

– Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

Cītīgi pieturējos pie sev sastādītās ēdienkartes. Katru dienu sekoja jaunas receptes, kas tievēšanas procesu padarīja par patīkamu piedzīvojumu. Jau pirmajās dienās sajutos daudz enerģiskāka un vieglāka. Burtiski jutu, kā svars krītas un to rādīja arī svari.

Tagad, kad esmu zaudējusi 23 kilogramus un iemācījusies ēst pareizi, es jūtos lieliski un beidzot sev patīku. Šobrīd veselīgs dzīvesveids ir mana ikdiena. Paliek slikti pat paskatoties uz treknu un neveselīgu ēdienu. Mans izskats ir tā uzlabojies, ka komplimenti birst aumaļām un es jūtu, kā ceļas mana pašapziņa. Pie tā vēl jāpierod (smejas)

– Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Tiem, kas šaubās, varu teikt, ka Stockholmas diēta patiešām strādā. Ir jābeidz meklēt atrunas. Pirms saki, ka “visi jau tā nevar”, vismaz izmēģini!

SVARĪGI! Šodien Stokholmas diēta dāvina Tev 80% atlaidi, izmanto tagad, bet sāc zaudēt svaru jebkurā dienā, jo notievēšanas plāns būs pieejams jebkurā brīdī Tavā personīgajā bezmaksas Stokholmas diētas profilā.

Pārvērtības ar Stokholmas diētu: Stils, grimms: Daiga Ulmane; Apģērbs: VAIDE

Reklāmas raksts sadarbībā ar StockholmDiet.com!

Tēmas