foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, Vida Press
Agnesei Vārpiņai - tikpat modīgs trencis kā hercogienei Meganai
2018. gada 14. septembris, 06:02

Agnesei Vārpiņai - tikpat modīgs trencis kā hercogienei Meganai

Anita Sedliņa, Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa tērpjas šīs sezonas modīgākajā apģērbā – trenča kleitā, kādu valkā arī Saseksas hercogiene Megana.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Agneses relaksētais tērps svinīgajā pasākumā ir lielisks piemērs tam, kā var ikdienišķu vai ikdienas garderobi pielāgot un transformēt atbilstoši glamūrīgākam pasākumam. Pirmkārt, monohroma apģērba izvēle ar nelielām toņu un faktūru atšķirībām vienmēr rada pārdomāta, vienota un šika tēla iespaidu. Otrkārt, materiālu mirdzums ir atbilstošs ballītei un tajā pašā laikā neuzbāzīgā spožuma dēļ piemērots arī ikdienai. Treškārt, ir atrasts balanss starp tendencēm, piemēram, veste kā trenča modifikācija, un allaž aktuālo klasiku,” Agneses tērpu raksturo modes eksperte Anita Sedliņa.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Viņa uzsver, ka šāda trenča kleita patiesi ir modes lieta šajā sezonā. „Luksusa zīmoli pērn radīja visādas trenču modifikācijas kleitās, vestēs un pašus trenčus pārradīja no jauna – plēsa, grieza, mainīja materiālus un proporcijas,” skaidro modes eksperte.

foto: SplashNews.com/All Over Press/ Vida Press

Megana Mārkla slavenajā trenča kleitā

Nelsona Mandelas simtgadei veltītas izstādes atklāšanu Londonā Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmola „Nonie” darinātā maigi rozā trenča kleitā.

gallery icon
34