foto: Publicitātes foto
Kļūsti par skaistuma nozares speciālistu!
2018. gada 11. septembris, 11:07

Kļūsti par skaistuma nozares speciālistu!

Jauns.lv

Mācību centrs „ELISANDA” piedāvā apmācību programmas visiem interesentiem, kuri vēlas kļūt par skaistumkopšanas speciālistiem vai papildināt savas prasmes un zināšanas.

Aicinām iegūt jaunas zināšanas skaistumkopšanā. Mainiet savu dzīvi un atrodiet sev jaunus mērķus! Mācības notiek trīs līmeņos. 

  • Profesionālā izglītība. Piedāvājam vairākas programmas - SPA speciālists, manikīra un pedikīra speciālists, ķermeņa kosmētiskās masāžas, aromaterapija, vizāžists u.c. (vairāk info skaties šeit)   
  • Kvalifikācijas pilnveidošana. Šī ir laba iespēja profesionāļiem, kuri jau strādā skaistumkopšanas nozarē, papildināt savas zināšanas un redzējumu kādā konkrētā jomā, piemēram, ājurvēdā, aromaterapijā u.c., tā paaugstinot savu kvalifikāciju un iespējas.
  • Sevis pilnveidošana. Neformālās izglītības programmas savas personības pilnveidošanai. Piedāvājam apgūt pašlaik aktuālās holistiskās metodes, kas uztver cilvēku kopumā, kā veselumu. Ir programmas aromaterapijā, ājurvēdā, kristālterapijā, pirts zinībās u.c. Tās ir paredzētas savu zināšanu padziļināšanai, sevis pilnveidošanai. Tās ir metodes dziļākai izpratnei par cilvēku un pasauli kopumā, kas palīdz izdzīvot mūsdienu mainīgajā pasaulē. 
foto: Publicitātes foto

Zināšanai:

  • Mācību centra programmas ir licencētas un akreditētas.
  • Mācību centrā strādā profesionāli, pieredzējuši un savā nozarē atzīti pasniedzēji
  • Mācību procesā izmantojam atbilstoši jaunākajām tehnoloģijām izstrādātus metodiskos mācību materiālus. 
  • Mācību centrs izsniedz izglītības dokumentus atbilstoši LR Izglītības un zinātnes ministrijas prasībām.
  • Mācības notiek Rīgas centrā.
foto: Publicitātes foto

Skolas direktore Dina Apine: “Cilvēkam dzīves laikā ir nepārtraukti jāmācās, lai papildinātu savas profesionālās zināšanas un pilnveidotu savu personību. Drīz sākas jaunais mācību gads. Septembris ar savām noskaņām aicina rast sevī jaunas izpausmes.

 Mēs gaidām visus interesentus, kuri vēlas izglītoties skaistumkopšanas jomā un gūt jaunu pieredzi.

foto: Publicitātes foto