foto: Vida Press
Arī viņu skaistums nav perfekts. Zvaigznes, kuras sadzīvo ar fiziskiem defektiem
2018. gada 8. septembris, 07:33

Arī viņu skaistums nav perfekts. Zvaigznes, kuras sadzīvo ar fiziskiem defektiem

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Kinozvaigžņu, mūziķu un citu slavenību lieliskais izskats nav tikai gēnu, bet arī attēlu un video retušas rezultāts. Un, kā izrādās, daļa no viņiem pat sadzīvo ar iedzimtiem vai dzīves laikā gūtiem fiziskajiem un estētiskajiem defektiem.

Labais rakurss

Nezinātājam grūti pamanāms, bet kino producentiem un režisoriem obligāti ievērojams ir aktrises Tīnas Fejas „labais rakurss”. Burtiski. Piecu gadu vecumā viņai uz ielas uzbrucis svešinieks ar nazi, un šausminošās vardarbības rezultātā līdz pat šodienai viņas sejas kreiso pusi rotā gara rēta.

foto: Vida Press

Gandrīz neredzama

Čehu izcelsmes skaistulei, apakšveļas zīmola Victoria’s Secret modelei Karolīnai Kurkovai ir izdevies gadiem ilgi apmānīt savus fanus. Līdz 2008. gada Victoria’s Secret modes skatē atklājās, ka perfektajai modelei ir viena nepilnība. Viņai nav nabas. Ir padziļinājums, bet ne tāds, kādam tam ir jābūt. Trūkuma skaidrojums ir sarežģīta operācija (zīdaiņa vecumā), kuras rezultāts ir gandrīz neredzama naba.

foto: Vida Press

Unikālās krūtis

Lai gan aktierim Markam Valbergam darba dienas lielāko daļu nākas pavadīt bez krekla mugurā, pārsteigums ir fakts, ka aktierim ir trešais krūtsgals. Lai gan pēc mediju pievērstās uzmanības ir apsvērta kosmētiskās operācijas iespējamība, Marks ir pārdomājis: „Esmu sācis to pieņemt. Tā ir mana unikālā vērtība.”

foto: Vida Press

Pasmieties par sevi

Kad aktierim Vinsam Vonam bija septiņpadsmit, viņš nokļuva auto avārijā, kurā zaudēja labās rokas īkšķa galu. Lai gan tā trūkums ir nepamanāms, aktierim par to tīk pasmieties: „Tas izskatās pēc dzimumlocekļa ar nagu!”

foto: Vida Press

Vienmēr zeķēs

Eštona Kučera deformācija nav kavējusi ne viņa karjeras, ne mīlas dzīves attīstību. Tie esot savērpušies kāju pirksti, kurus, protams, ir ārkārtīgi viegli noslēpt. Taču viņš to neuzskata par vajadzīgu un 2012. gada The Leno šova skatītāju priekšā nodemonstrējis savu „trūkumu”: „Divi manu kāju pirksti ir savstarpēji saistīti, savērpušies. Šis nonāks avīžu virsrakstos? Vai varat saskatīt? Dzirdēju, ka kāds zēns uzskatījis, ka viņš tādu pirkstu dēļ ir nenormāls. Bet, redzot, ka tādi ir arī man, ar mediju palīdzību saņēmis apstiprinājumu, ka tas tiešām neesot normāli.”

foto: Vida Press

Rētas un nejutīgums

Mūziķa Sīla rētas nenoslēpt. Lai gan ir izskanējuši apgalvojumi, ka sejas rētas ir ugunsgrēka un neveiksmīgas plastiskās ķirurģijas sekas, patiesība ir vēl šokējošāka. Viņam jau pusaudža gados ir diagnosticēta autoimūna slimība, kas skar sejas ādu un mūziķa gadījumā – atstāj rētas un atrofē sejas ādu.

foto: Vida Press

Divas acis, divas krāsas

Skaistule Mila Kunisa bērnībā ir cietusi no hroniska irīta, kā dēļ vienas acs krāsa no brūnas ir kļuvusi par zaļu un ilgus gadus ir bijusi arī neredzīga. Redze koriģēta, bet krāsu izlīdzināšanai aktrise maskējas, izmantojot kontaktlēcas.

foto: Vida Press

Tuklie īkšķi

Kārtējo skaistuli, kino zvaigzni Meganu Foksu daba ir apveltījusi ne tikai ar lieliskiem gēniem, bet arī iedzimtību – brahidaktīliju. Tās dēļ viņas īkšķi ir īsi un resni, ar ļoti platiem nagiem. Protams, šis defekts nekādi neietekmē pirkstu funkcijas un aktrises karjeru.

foto: Vida Press