foto: Publicitātes foto
Ir pienācis laiks sportot Latvijā ražotā apģērbā!
2018. gada 15. augusts, 14:20

Ir pienācis laiks sportot Latvijā ražotā apģērbā!

Karlīna Timofejeva

“Pony Fit” ir jauns, Latvijā radīts zīmols, kas piedāvā ar lielu rūpību izstrādātus apģērbus un aksesuārus gan sportam, gan citām brīvā laika aktivitātēm. Uzņēmuma dibinātāju komanda vairāku gadu garumā ir rūpīgi strādājusi, lai beidzot ienestu jaunas vēsmas vietējā tirgū un iepazīstinātu patērētājus ar savu produkciju.

Kā uzsver zīmola dibinātājas, Diāna Gžibovska un Olga Volkova: “Mūsu apģērbu modeļu piegrieztnes izstrādātas, balstoties uz 7 gadu laikā gūto personīgo pieredzi fitnesa industrijā – esam padziļināti pētījuši aspektus, kas nodrošina apģērba ērtību un funkcionalitāti sporta nodarbību laikā, gan arī tā kopšanas procesā. Jautāsiet, kādēļ izvēli izdarīt par labu vietējam ražotājam? Pētot Latvijas sporta apģērbu tirgus piedāvājumu, diemžēl, nākas secināt, ka bieži vien pircējiem par augstu cenu, tiek piedāvāts zemas kvalitātes apģērbs, kas tiek ražots Ķīnā vai Ziemeļkorejā un tā lietošanas pieredze nereti nesniedz cerēto gandarījumu.”

Pony Fit” zīmola prioritāte, atšķirībā no citiem jau pazīstamiem ražotājiem, ir augstvērtīga un moderna auduma izvēle.  Apģērbu šūšanā tiek izmantoti elastīgi, elpojoši un ātri žūstoši Dri-Fit audumi, kā arī dabīgie materiāli, piemēram, kokvilna. Savukārt ražošanas procesā tiek pārdomātas pat sīkākās detaļas, lai sasniegtu augstākos kvalitātes kritērijus.  Atsevišķas apģērbu vīles tiek nošūtas ar īpašiem diegiem, lai tās būtu mīkstas un sniegtu maksimālu komfortu, vienlaikus neierobežojot kustību brīvību. Šie aspekti apģērba nēsātājam ļauj koncentrēties treniņam vai izbaudīt citas ikdienas aktivitātes, nesatraucoties par nebūtiskiem sīkumiem.

Zīmola “Pony Fit” sortimentā atrodami legingi, sporta topi, tunikas un sporta krūšturi. Šie apģērbi ir lieliski piemēroti dažādām fitnesa vai jogas nodarbībām, skriešanai un dejošanai. Zīmols īpašu uzmanību pievērš ne tikai komforta sajūtai, apģērbu nēsājot, bet arī izstrādājumu kopšanas ilgnoturībai. Pašlaik “Pony Fit” ar savu piedāvājumu uzrunā sieviešu auditoriju, taču tuvākajā nākotnē plānots izstrādāt arī vīriešu apģērbu līniju.

Jau vairāki fitnesa industrijas cienītāji ir atzinīgi novērtējuši apģērba labās īpašības. Ir pienācis laiks sportot Latvijā ražotā apģērbā!

Plašāk skaties etsy.com