Ivo Nikkolo modes zīmols ar oriģinālu pasākumu atzīmē pirmo pavasara dienu
Modes pasākumā piedalījās aktrise Zane Daudziņa.
2016. gada 4. marts, 09:01

Ivo Nikkolo modes zīmols ar oriģinālu pasākumu atzīmē pirmo pavasara dienu

Jauns.lv

1.martā Ivo Nikkolo modes zīmols sagaidīja pirmā pavasara mēneša pirmo dienu, atvadoties no aizejošās ziemas sezonas un iepriekšējām veikala telpām t/c Galleria Riga, kur šoreiz bija iekārtota izstāde ar kokteiļkleitām, izšūtiem svārkiem, garām vakarkleitām un citiem oriģināla piegriezuma tērpiem. Modes pazinējām bija vienreizēja iespēja apskatīties un iegādāties Ivo Nikkolo paraugu (Show Piece) kolekciju, kas piedalījusies Parīzes Modes nedēļā un bijusi uz mēles arī Rīgas Modes nedēļas ietvaros.

Modes pasākumā piedalījās Zane Daudziņa - aktrise, skatuves mākslas un runas konsultante, pasniedzēja ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi – kas improvizētā meistarklasē dalījās zināšanās par publisko runu un gatavošanos biznesa konferencei. Savukārt pazīstamā stiliste un modes māksliniece Anita Altmane pastāstīja par pavasara/vasaras modes tendencēm un visbūtiskākajiem ( must-have) apģērbiem oriģinālas sievietes pavasara garderobē, kas īpaši novērtē dizainera rokrakstu un apģērba funkcionalitāti. Pavasara/vasaras kolekciju jau var iegādāties Ivo Nikkolo veikala jaunajās telpās turpat t/c Galleria Rīga 3.stāvā.

Ivo Nikkolo

zīmols ir radīts 1994. gadā, tā izmeklētās kolekcijas, apvienojot oriģinālu dizainu, Eiropā ražotus augstvērtīgus audumus un visaugstākos ražošanas standartus, atbilst mūsdienīgu sieviešu izsmalcinātajām prasībām un dinamiskajam dzīvesveidam. 2006. gadā Ivo Nikkolo pievienojās Baltika Group, lai turpinātu zīmola tālāku attīstību un izaugsmi. Pašlaik zīmola kolekcijas atrodas 38 veikalos Baltijā, Skandināvijā un Krievijā, kā arī pieejamas interneta veikalā https://ivonikkolo.andmorefashion.com .

 

Reklāmraksts sadarbībā

ivonikkolo / Publicitātes foto