foto: Instagram
27 gadus veca modele stāsta, ka pēc krūšu palielināšanas viņas dzīve kļuva par elli
Modele Karisa Pukasa 2014. gadā ievietoja krūšu implantus un gandrīz uzreiz pēc tam sākusi just nepatīkamus simptomus.
2018. gada 11. augusts, 17:37

27 gadus veca modele stāsta, ka pēc krūšu palielināšanas viņas dzīve kļuva par elli

Jauns.lv

27 gadus vecā kanādiešu modele Karisa Pukasa stāsta, ka krūšu palielināšanas dēļ gandrīz nomirusi. Viņai sākušies galvas reiboņi, caureja un pastāvīgas locītavu sāpes. Vēlāk sākuši izkrist arī mati un pastiprinājusies svīšana. Mediķi paziņojuši, ka tas nevar būt dēļ krūšu palielināšanas.

Karisa Pukasa 2014. gadā ievietoja krūšu implantus un gandrīz uzreiz pēc tam sākusi just nepatīkamus simptomus.
Galvassāpes, matu izkrišana, izsitumi, redzes pasliktināšanās, gremošanas problēmas - visus šos simptomus modele saista ar krūšu palielināšanu.

Kanādiešu modele Karisa Pukasa

gallery icon
29

"Es jutos tā, it kā dzīvotu 90 gadus veca cilvēka ķermenī," paziņoja Karisa.

Meitene devās pie ārstiem un lūdza, lai paskaidro - kas ar viņu notiek. Mediķi veica analīzes, bet tās neuzrādīja nekādas pataloģijas. Tikmēr Karisas veselības stāvoklis pasliktinājās, jo dēļ pastiprinātas svīšanas naktī meitene nespēja pagulēt un pie iepriekšējiem simptomiem pievienojās galvas reiboņi un nepatīkams ķermeņa aromāts.

foto: Instagram
Modele Karisa Pukasa 2014. gadā ievietoja krūšu implantus un gandrīz uzreiz pēc tam sākusi just nepatīkamus simptomus.

"Man sāpēja krūtis, es nemitīgi noguru, pat mans urīns sāka dīvaini smakot. Man sākās galvas reiboņi un hroniska caureja," stāsta modele.

Meitene pati sāka novērot simptomus un saprata, ka šo ķermeņa reakciju izraisījuši krūšu implanti, viņas ķermenis centās atbrīvoties no svešķermeņiem un sācis sevi iznīcināt, tomēr ārsti šādu slimības iespējamību noraida.

foto: Ekrānuzņēmums
Karisa Pukasa pirms implantu izņemšanas.

"Organisms neatzīst tos kā daļu no sevis un sāk uzbrukt ne tikai implantiem, bet arī sev pašam. Ķermenis pastāvīgi cenšas cīnīties ar sevi," turpina Pukasa.

Tā rezultātā Karisa nolēma atbrīvoties no implantiem, un viņai nekavējoties kļuva labāk. Modele cer, ka viņas stāsts palīdzēs citām meitenēm, kuras sirgst no līdzīgiem simptomiem. Karisa ir pārliecināta, ka labāk atteikties no lielākām krūtīm, nekā sabojāt savu veselību.

foto: Ekrānuzņēmums
Vesels implants un problemātiskais implants (pal abi), kas saindēja Karisas ķermeni.

Mediķi uzskata, ka visi uzskaitītie simptomi nekādi nevar būt saistīti ar krūšu palielināšanu. "Ilgtermiņa pētījumi pierāda, ka tādi simptomi, kā hronisks nogurums, ekzēma, migrēna, pārtikas nepanesamība, depresija un alerģija  nav raksturīgi tikai pacientiem ar krūšu implantiem," paziņoja dakteris Rons Beziks.

foto: Ekrānuzņēmums
Klarisas krūtis pirms implantu ielikšanas un pēc to izņemšanas.