foto: Publicitātes foto
MonacoFit.com programma kļuvusi par šīs vasaras TOP sensāciju tievētāju vidū
2018. gada 18. jūlijs, 07:00

MonacoFit.com programma kļuvusi par šīs vasaras TOP sensāciju tievētāju vidū

Jauns.lv

Šovasar Latvijā lielu pieprasījumu ieguvusi fitnesa skaistules Paulas Freimanes veidotā notievēšanas aplikācija MonacoFit.com. Par tās efektivitāti pārliecinājušies jau vairāk nekā 53 tūkstošus programmas lietotāju!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kāpēc cilvēki izvēlas lietot MonacoFit.com

Pirms Paula pati sāka pievērsties fitnesiem, viņa bija ar lieko svaru un nesportiskāko augumu kādu vien var iedomāties. Apmeklējot tikai sporta zāli rezultāta nebija. Drīz vien viņa atklāja, kas jādara, lai sasniegtu rezultātu – kā efektīvāk atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un padarīt augumu tvirtu un slaidu. Pēc tam dzima ideja par aplikāciju, kurā apvienotas visas šīs zināšanas, lai jebkurš lieki netērējot laiku un enerģiju, un tikai sekojot programmas norādījumiem, varētu sasniegtu savu sapņu augumu.

Atbalstot šo ideju, lai cilvēkus iedvesmotu pievērsties veselīgam dzīvesveidam, programmā video vingrojumus demonstrē arī Latvijā pazīstami cilvēki - Anna Rozīte, Kaspars Zlidnis, Ansis Klintsons un citi. Tie ir pieejami programmas bezmaksas versijā.

foto: Publicitātes foto

Lai rezultātu sasniegtu ātrāk un efektīvāk, cilvēki izvēlas PRO plānu, kas ietver ne vien treniņu programmu, bet arī uztura plānu. Tajā iekļautas receptes, kas ir gan garšīgas, gan ikdienā viegli pagatavojamas. Katrs programmas lietotājs savā profilā var norādīt, kuri ēdieni viņam negaršo, kas tiek izslēgti no viņa ēdienkartes un dažu sekunžu laikā tiek izstrādāts jauns, svara samazināšanai piemērots uztura plāns. MonacoFit.com nodrošina receptes, kas ir īpaši piemērotas jaunajām māmiņām, veģetāriešiem, vegāniem, kā arī alerģiskiem cilvēkiem!

MonacoFit.com lietotāju rezultāti

Jaunā māmiņa Kate Soliženko ar MonacoFit.com atbrīvojās no 9 kg liekā svara: "Gada sākumā es attapos, ka sveru jau 73 kg. Apņēmīgi nolēmu, ka centīšos zaudēt tik daudz liekā svara līdz es jutīšos komfortabli. MonacoFit.com receptes man bija jaunas, iepriekš neko no tā nebiju gatavojusi. Tagad es saprotu, ka manam ķermenim nav vajadzīga kvantitāte, bet gan kvalitāte."

Mūziķis un uzņēmējs Reinis Reķis ar MonacoFit.com nometa 13 kg liekā svara: "Izmaiņas var just jau pirmajā nedēļā. Esmu ieguvis muskuļu apkārtmēru un svars tagad ir stabili 87 kg! MonacoFit.com ēdienkartē ir sagatavotas perfektas receptes un visu laiku biju paēdis."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Uzmanību! Nekavējies un piesakies tagad - visi MonacoFit.com PRO plāna lietotāji šomēnes piedalās lieliska pilsētas velosipēda izlozē!

Izvēlies MonacoFit.com PRO plānu šodien un iegūsti sen kāroto augumu jau šajā pludmales sezonā!

foto: Publicitātes foto

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Monacofit