foto: Shutterstock
Kāds matu sakārtojums ir aktuāls?
Ja tev ir čirkani mati, neaizmirsti tos mitrināt un nežāvē ar fēnu.
2018. gada 14. jūlijs, 06:22

Kāds matu sakārtojums ir aktuāls?

"100 Labi Padomi"

Konsultē salona "Schwarzkopf Studio" friziere, stiliste Katrīna Vavilova.  

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šovasar aktuāls vienkāršs un dabīgs matu sakārtojums – dabīgs izskats, sievišķīgas lokas, pasteļkrāsas ne tikai apģērbā, bet arī matos, ja, piemēram, esi garu un gaišu matu īpašniece. Tikai jāatrod sev vēlamākais pasteļtonis. Lai nav jābaidās no rezultāta, paeksperimentē ar krāsojošajiem šampūniem, kas atkal ir atgriezušies modē.

Klasisko boba griezumu iespējams veidot dažādi – vienkārši nogludini matus un atdzīvini, piešķirot tiem mirdzumu, matos iestrādājot matu eļļu vai matu laku ar spīduma efektu. Vai veido nekārtīgus viļņus un celiņu izcel, iepinot galvas augšdaļā dekoratīvu bizīti, bet lokas var iegūt, ja mitros matos iestrādā sāls laku un matus izžāvē ar difūzeru.

Neatkarīgi no matu garuma modē ir matu apjoms, tas piestāv ikvienai sievietei. Lai panāktu vēlamo rezultātu, iestrādā pie matu saknēm putas, un žāvē matus, noliecot galvu uz leju.

Viļņi, lokas un čirkas. Ja tās ir dabiskas, obligāti izcel savu matu faktūru, jo šajā sezonā lokas un čirkas ir tendence numur viens. Tikai atceries, ka vasarā čirkaini mati ir pastiprināti jāmitrina, tāpēc izmanto mitrinošu matu kosmētiku un nekādā gadījumā nežāvē matus ar fēnu.