foto: Caters News Agency/Scanpix
FOTO: tā izskatās, iespējams, sliktākā viesnīca Eiropas Savienībā. Nakts diviem - tikai 32 eiro
2018. gada 5. jūlijs, 12:15

FOTO: tā izskatās, iespējams, sliktākā viesnīca Eiropas Savienībā. Nakts diviem - tikai 32 eiro

Jauns.lv

Iespējams, sliktākā viesnīca visā Eiropas Savienībā (pagaidām) atrodas Lielbritānijas pilsētā Birmingemā, kur hotelī "Birmingham Best Inn Hotel" nakti var pārlaist par 32 eiro diviem. Var. Bet vai vajag?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tā izskatās sliktākā viesnīca Eiropas Savienībā

gallery icon
13

Rezervēšanas sistēmā "Agoda" numuriņam šajā viesnīcā tiek piedāvāta 77% atlaide, jo oriģinālā cena esot 136 eiro. Labā ziņa ir tā, ka bez papildu samaksas nakšņot tur drīkst vēl arī divi bērni. Tomēr apstākļi šajā viesnīcā pēdējā laikā bijuši tik čābīgi, ka tā izpelnījusies pat mediju uzmanību.

"Caters News Agency", atsaucoties uz viesu sacīto, vēsta, ka kādā numuriņā bija salauzts poda vāks, netīra vanna, bet gulta tik piedrazota, ka visiem nācās gulēt drēbēs.

Viesi arī sūdzas par smakām un istabu kopējo nošņurkušo skatu.

Vietnē "TripAdvisor" kāds viesis klāstījis, ka viņa numuriņā no vannas nebija izlaists ūdens, sienu rotāja grafiti, bet uz gultas veļas bija manāmi asins traipi. Par tādām ekstrām kā ziepes vannnaistabā, protams, var pat nesapņot.

Tomēr ne viss ir tik slikti - kāds viesis šai tūristu naktsmītnei iedeva 6 zvaigznes no 10, sakot, ka palikšana bijusi jauka, jo viss stāvs piederējis viņiem vien - citu viesu tur nebija.