foto: Vida Press
Ko karaliene aizliegusi Meganai Mārklai turpmāk ēst?
Meganas ēdienkartē vairs neatradīsiet ķiplokus. Izskaidrojums tam patiesībā ir pavisam vienkāršs.
2018. gada 26. jūnijs, 13:33

Ko karaliene aizliegusi Meganai Mārklai turpmāk ēst?

Jauns.lv

Karaliskās ģimenes pārstāvjiem ir jāievēro neskaitāmi likumi. Tāpēc nebūt neizbrīna, ka jaunajai Saseksas hercogienei Meganai noteikts, kādus ēdienus viņa nedrīkst ēst, kad ceļo!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kad prinča Harija sieva Saseksas hercogiene Megana (36) dodas izbraukumā ar karalisko ģimeni, viņai aizliegts uzturā lietot jebkādu ēdienu, kura pagatavošanā izmantots ķiploks. Iemesls šādam aizliegumam patiesībā ir ļoti vienkāršs un visiem saprotams.

„Ķiploku aizliegts pievienot ēdienam, ko pasniedz karaliskās ģimenes pārstāvjiem,” apliecina izdevums „Sunday Express”.

„Oficiālu vizīšu laikā paredzētas daudzas tikšanās un šāds noteikums, visticamāk, ieviests, lai nerastos nepatīkamas situācijas ar sliktu elpu.”

foto: Vida Press
Karaliene Elizabete II nav iecienījusi asus, garšvielām pārbagātus ēdienus arī ikdienā, kad nedodas vizītēs.

Britu karaliskās ģimenes faniem šāds aizliegums pārsteigumu neradīs, jo viņi labi zina, ka Viņas Majestāte karaliene Elizabete II nav iecienījusi asas garšvielas.

„Mēs nedrīkstam pasniegt ēdienu ar ķiplokiem vai pārāk daudz sīpoliem,” laikrakstam apliecinājis Bekingemas pils bijušais šefpavārs Darens Makgreidijs. „Karalienes ēdienkartē nekad nav ķiploku.”

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47