foto: Shutterstock
Sievietei ir jāvalkā svārki! Garo svārku valkāšanas plusi
Svārku valkāšana rada vēlmi sevi pilnveidot, attīstīt, apgūt jaunas prasmes, mīlēt un lutināt sevi.
2018. gada 12. jūnijs, 06:20

Sievietei ir jāvalkā svārki! Garo svārku valkāšanas plusi

Mammamuntetiem.lv

Vasara ir sākusies, mēs, sievietes, arvien biežāk savā garderobē ieviešam svārkus un kleitas. Izrādās, ka svārku valkāšanai ir vairāki plusi - tiek vairota sievišķā enerģija un sievišķīgums, daudzas lietas kļūst vieglāk izdarāmas un uzlabojas arī garastāvoklis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sievišķo enerģiju mēs īpaši uzņemam, staigājot garos, kuplos svārkos. Kā zināms no vēstures, bikses sāka valkāt nosacīti nesen sieviešu cietumā, kamēr mūsu ciltsmātes un visu tautību sievietes tūkstošiem gadu gan pie mājas darbiem, gan siena pļavā gāja kuplos lindrakos, jo zināja, ka, svārkiem kustoties, rodas tā sauktie vērpes lauki, kas taisnā ceļā iekļūst sievietes pamata čakrās. Valkājot bikses, mēs aizveram galveno enerģijas avotu!

Lūk, pāris priekšrocības, ko sniedz staigāšana svārkos.

 * Uzvelkot garus svārkus vai kleitu, uzreiz mainās noskaņojums. Arī mājās, pat ja nav plānots iziet, jau no paša rīta gribas uzspraust matus un ielikt auskarus. Reizē ar apģērbu atnāk arī rotāšanās prieks.

* Vairs negribas uzņemties vīriešu pienākumus, pat smagu maisiņu no veikala stiept.

* Rodas iekšējs ritums, nevēlēšanās strīdēties, dusmoties vai stresot kā agrāk. Jo iekšēji jūti, ka tā nav sievietes īstā daba.

* Vīrieši sāk attiekties pavisam citādi - biežāk dāvināt ziedus, teikt komplimentus, vēlas atvērt durvis, paņemt mēteli un citādi pakalpot. Uz ielas uz tevi atskatās ne tikai vīrieši, bet arī sievietes, jo ārpus vassaras sezonas garos svārkos tu izcelies džinsoto sieviešu pūlī.

* Kļūst daudz vieglāk kaut ko palūgt, tā sievišķīgi un ar smaidu. Vīrietim rodas vēlme tevi aizstāvēt, sargāt un lolot.

* Svārkos ir siltāk! Jā, jā! Kamēr ziemā džinsi piesalst pie kājām, tikmēr zem svārkiem veidojas silta telpa, vienalga, cik grādu zem nulles arī rādītu termometra stabiņš.

* Ticiet vai ne, mainās pat hormonālais fons - vieglākas un īsākas mēnešreizes, lēnāk aug apmatojums, mazākas garstāvokļa maiņas, uzlabojas ādas un matu stāvoklis.

* Parādās vēlme vairāk nodarboties ar sievišķīgām lietām, rokdarbiem, mainās attieksme pret ikdienas mājas darbiem un sadzīviskiem pienākumiem.

* Rodas vēlme sevi pilnveidot, attīstīt, apgūt jaunas prasmes, mīlēt un lutināt sevi.

* Enerģijas pieplūdums ir pamanāms jau no pirmās reizes, kad uzvelc svārkus.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

* Ir vieglāk sajust sievišķās enerģijas maigo, mierīgo, paļāvīgo plūdumu. Sieviete iet pa dzīvi, iekšēja miera apstarota, paļaudamās, ka pasaule griežas ap viņu.

[..] Tās sievietes, kas ikdienā valkā svārkus, secinājušas, ka paaugstinājusies enerģija un seksualitāte, pastiprinājušās sievišķās īpašības - vieglums, maigums, uzticēšanās, atvērtība, spontanitāte. 

Avots: Inta Blūma "Latvietes karma"