Bejonsas reklāmas kampaņā piedalās modele ar muskuļu distrofiju
28 gadus vecā Merkado pirms kļūšanas par modeli darbojās vairākos modes žurnālos un studēja Ņujorkas Modes tehnoloģiju institūtā.
2016. gada 18. marts, 16:56

Bejonsas reklāmas kampaņā piedalās modele ar muskuļu distrofiju

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātājas Bejonsas reklāmas kampaņā piedalījusies modele ar muskuļu distrofiju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modele un blogere Džiliana Merkado reklāmas kampaņā ģērbusies T-kreklos, cepurēs un džemperos ar Bejonsas vārdu un simboliku. Ratiņkrēslā sēdošā sieviete reklāmas fotogrāfijās ģērbusies cepurē ar uzrakstu "hot sauce" ("asā mērce"), kā arī citās drēbēs ar frāzēm no Bejonsas jaunākā singla "Formation".

Merkado kopš pagājušā gada pārstāv modeļu aģentūra "IMG Models". Viņa fotografējusies zīmolu "Diesel Jeans" un "Nordstrom" reklāmas kampaņās.

28 gadus vecā Merkado pirms kļūšanas par modeli darbojās vairākos modes žurnālos un studēja Ņujorkas Modes tehnoloģiju institūtā. Viņa veido blogu "Manufactured 1987", kurā raksta par modes jaunumiem un savām gaitām modeles profesijā.

"Es biju šokēta, ka industrijā neredzēju nevienu tādu kā es," Merkado teica intervijā žurnālam "Vogue". "Tāpēc esmu pārsteigta, kad meitenes saka, ka esmu viņām paraugs. Tas ir ļoti jauki un glaimojoši, taču es atceros, ka man tajā vecumā nebija tādu piemēru."

LETA / Publicitātes foto

Tēmas