foto: Vida Press
Aizkustinošākais kadrs no Meganas Mārklas un prinča Harija kāzām
2018. gada 25. maijs, 06:26

Aizkustinošākais kadrs no Meganas Mārklas un prinča Harija kāzām

Kasjauns.lv

Daudzi, kas TV ekrānos vai interneta tiešraidē vēroja prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas, ievēroja zēnu, kurš nesa līgavas plīvuru. Viņa seju rotāja neizmērojami liels, daļēji bezzobains, bet sirsnīgs smaids. Daudzi šo mirkli uzskata par aizkustinošāko kadru no karaliskajām kāzām, un viņiem ir taisnība. Par ko gan puisēns tā priecājās?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vieniem šķita, ka mazais pāžs bez mitas žāvājas, jo līgavas Meganas plīvuru nesošais puisēns baznīcā iegāja, muti iepletis. Taču tās nebija žāvas, bet gan bezgala liels prieks.

foto: Vida Press
Meganas piecus metrus garo plīvuru nesa viņas draugu Bena un Džesikas Malroniju dvīņi Braiens un Džons.

Smaidošais pāžs ir septiņus gadus vecs un viņu sauc Braiens Malronijs. Viņš ir jaunās Saseksas hercogienes Meganas tuvu draugu Bena un Džesikas Malroniju dēls.

Meganas Mārklas plīvurs

Meganas Mārklas plīvurs bija 5 metrus garš un to rotāja izšuvumi ar 53 Nāciju Sadraudzības valstu raksturīgākajiem ziediem. Šāda plīvura ...

gallery icon
20

Slavenību žurnāls „People” atklāj, kas gan tik ļoti iepriecinājis mazo pāžu karaliskajās kāzās. Zēna tētis Bens pastāstījis, ka dēla smaids un sajūsma bijusi tik liela, jo viņš pirmo reizi mūžā esot dzirdējis trompetes skaņas.

„Es viņam pavaicāju un viņš teica, ka nekad agrāk nebija dzirdējis trompeti,” Kanādas TV programmas „Your Morning” reportierim apliecinājis zēna tēvs Bens Malronijs. „Kad viņš ienāca baznīcā, viņš redzēja tik daudz cilvēku un ziedu – nekas no tā nebija kāzu ģenerālmēģinājumā.”

foto: Vida Press
Meganas pāži Braiens un Džons Malroniji šajā dienā bija sajūsmā par visu.

Meganas un prinča Harija kāzas apmeklēja arī pārējie Bena un Džeikas Malroniju bērni – Braiena dvīņubrālis Džons un četrus gadus vecā māsa Aivija. Džons bija otrs zēns, kurš nesa Meganas piecus metrus garo plīvuru, savukārt māsa Aivija bija viena no puķu meitenēm.

foto: Vida Press
Līgavas pāži un ziedu meitenes.

Tētis Bens intervijā atklāj, ka visiem trīs bērniem kāzas šķitis līksms pasākums, pat neraugoties uz to, ka viņiem bija uzticēts pildīt svarīgu pienākumu tik daudzu cilvēku klātbūtnē.

„Viņiem bija jautri,” apliecina Bens Malronijs. „Mēs neizdarījām uz bērniem tik lielu spiedienu, lai viņi nevarētu gūt prieku no notiekošā.”

Ļoti īpašs plīvurs

Megana kāzu dienā bija rotājusies ar ļoti īpašu plīvuru. Tas bija darināts no balta ārkārtīgi plāna zīda. Savukārt ziedu izšuvumi simbolizējuši 53 valstis, kas ietilpst Lielbritānijas Nāciju Sadraudzībā.

foto: Vida Press

Līgava pati piedāvājusi šādu dizaina ideju, jo viņas un prinča Harija labdarības darbs būs vērsts tieši uz Nāciju Sadraudzības valstīm.

Dizaineriem vajadzēja ne mazums laika, lai izpētītu katras valsts floru un izvēlētos katrai Nāciju Sadraudzības valstij atbilstošu unikālu ziedu.

foto: Vida Press
Meganas Mārklas plīvurs bija 5 metrus garš un to rotāja izšuvumi ar 53 Nāciju Sadraudzības valstu raksturīgākajiem ziediem. Šāda plīvura ideju piedāvājusi pati līgava.

Šuvēji pavadīja simtiem stundu ar zīda un organzas diegiem izšujot ziedus uz piecus metrus garā plīvura. Turklāt viņi regulāri – reizi pusstundā – mazgāja rokas, lai sasvīdušas plaukstas nenotraipītu grezno līgavas rotu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Līdz ar 53 sadraudzības valstīm un tām raksturīgajiem ziediem, Megana lūgusi plīvuru papildināt ar vēl diviem sev vistuvākajiem ziediem. Agro hiamoni (Chimonanthus praecox), kas aug arī Kensingtonas dārzā, un Kalifornijas magoni, kas aug štatā ASV, kur viņa nākusi pasaulē.

foto: Vida Press
Kleitas un plīvura dizians.

Dizainers Deivids Emanuels, kurš bija Velsas princeses Diānas līgavas kleitas autors, izteicies, ka šis bijis ļoti pārdomāts solis no Meganas puses – ietvert kāzu tērpa dizainā Nāciju Sadraudzības valstīm raksturīgos ziedus. „Domāju, ka Diāna par to priecātos,” viņš norādījis.

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas

Lielbritānijā Vindzoras pils Sv.Jura kapelā notikušas prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas.

gallery icon
123