foto: Vida Press
4 košas pavasara virsdrēbju stila idejas
2018. gada 3. maijs, 14:11

4 košas pavasara virsdrēbju stila idejas

Olga Kolotova

Pastaiga

Ādas mēteļi un jakas, mēteļi ar spilgtiem ziedu rakstiem un izšuvumiem, un jā - arī kažoki. "Pastaiga" vēstī, kas šobrīd aktuāls virsdrēbju modē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kažoki

Pat ja kādam tas šķitīs dīvaini, kažokus turpmāk valkāsim visu gadu – ziemā virs apjomīgiem džemperiem, pavasarī ar elegantiem kostīmiem un kleitām, vasarā – ar šortiem, bet varbūt pat virs peldkostīma…

Virsdrēbju stils 2018. gadā: modē ir kažoki

gallery icon
9

Āda

Ādas mēteļi un jakas bieži vien pilda dekoratīvas funkcijas, tāpēc to krāsu, formu, faktūru un detaļu daudzveidībai nav nedz robežu, nedz griestu. No sešdesmitajiem līdz deviņdesmitajiem, no rokenrola un sporta – līdz klasikai un romantikai. Modē ir visi veidi, galvenais ir izskatīties maksimāli pamanāmai!

foto: Vida Press

Ādas apģērbi 2018. gada pavasara modē

gallery icon
10

Klasika

Labi zināma patiesība – klasika ir uz mūžiem! Bet, ja reiz tā, tad kurš atļausies nosaukt to par garlaicīgu? Vēl jo vairāk – tieši ar klasisku mēteli var realizēt visdrosmīgākās kombinācijas, vienlaikus nezaudējot elegances piesitienu.

2018. gada modes tendences: klasika ir uz mūžiem

gallery icon
10

Faktūras

Spilgtas mēteļu faktūras ir ļoti karsta tendence. Izšuvumi, ziedu raksti, kontrastu pilna ģeometrija un pat spīdīgi fliteri – viss, kas var radīt patiesi pavasarīgu iespaidu!

Spilgtas mēteļu faktūras - ļoti karsta tendence 2018. gada modē

gallery icon
10
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās