foto: Vida Press
Amala Klūnija pirmo reizi pozē "Vogue" un pastāsta, kā iemīlējusies Džordžā
Amala un Džordžs Klūniji.
2018. gada 23. aprīlis, 06:13

Amala Klūnija pirmo reizi pozē "Vogue" un pastāsta, kā iemīlējusies Džordžā

Kasjauns.lv

Holivudas aktiera Džordža Klūnija sieva, cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija, sniegusi savu pirmo interviju par modes Bībeli dēvētajam žurnālam „Vogue”. Tajā viņa stāsta par to, kā uzplaukušās attiecības ar nākamo vīru, runā par nopietnām globālām problēmām un pozē fotogrāfijām pasaulē atzītajai fotogrāfei Annijai Leibovicai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Cilvēktiesību advokāte Amala Klūnija pirmo reizi pozējusi pasaulē prestižākajam modes žurnālam „Vogue”. Izdevuma maija numura vāku rotā viņas fotogrāfija, bet žurnālā lasāma plaša intervija un aplūkojama virkne skaistu fotogrāfiju.

Aktiera Džordža Klūnija kundzi fotografējusi pasaules slavu iemantojusī fotogrāfe Annija Leibovica. Žurnāla vāka fotogrāfijai Amala pozē fuksiju krāsas kleitā, ko darinājis modes nams „Alexander McQueen” un ir rotājusies ar zīmola „Cartier” auskariem.

Vaļsirdīgajā intervijā divu bērnu māmiņa pastāstījusi par to, kā iemīlējusies Džordžā Klūnijā, dalījusies pārdomās par kustību #MeToo, kā arī skārusi ieroču nēsāšanas problēmu ASV.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Amala Alamuddina un Džordžs Klūnijs apprecējās 2016. gadā Venēcijā, bet pērn jūnijā kļuva par dvīņu vecākiem.

Žurnālam „Vogue” sniegtajā intervijā Amala slavē savu vīru un norāda, ka iemīlēšanās šķitusi kā pats dabiskākais, kas ar viņu jebkad noticis.

Viņa atklāj, ka abi ar vīru daudz laika pavadot savās mājās Berkšīras grāfistē Anglijā, un cenšas privāto dzīvi pasargāt no publicitātes, cik vien tas iespējams.

Amalai bija 35 gadi, kad viņa iepazinās ar Džordžu. Cilvēktiesību advokāte atzīst, ka pirms šīs iepazīšanās viņu nav pārāk vilinājusi doma par precībām un ģimenes dibināšanu.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Intervijā cilvēktiesību advokāte arī atzinusi, ka ļoti augstu vērtē šobrīd aizsākto kustību #MeToo, kas vēršas pret seksuālu aizskaršanu un vardarbību. Viņas meitai Ellai tagad būs daudz drošāka nākotne nekā sievietēm iepriekšējās paaudzēs.

„Uzskatu, ka to drosmīgo sieviešu dēļ, kuras iznākušas atklātībā un izstāstījušas savus stāstus, darba vide nākotnē manai meitai būs daudz drošāka nekā tā bija manas paaudzes cilvēkiem,” ir pārliecināta Amala.

„Šobrīd dzīvojam laikā, kad pāridarītājs jūtas daudz nedrošāk un profesionāla sieviete daudz drošāk, kā tam arī ir jābūt.”

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Divas nedēļas pēc tam, kad Klūniji piedalījās protesta akcijā „March for Our Lives” Vašingtonā, aicinot ieviest striktākus noteikumus ieroču nēsāšanai, pāris ziedojis 500 000 ASV dolāru apšaudē Floridas skolā cietušajiem un upuru ģimenēm.

Arī „Vogue” intervijā Amala runā par ieroču jautājumu, ko vajadzētu pārskatīt.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

„Esmu redzējusi daudz komentāru, kuros cilvēki izteikušies, ka ‘Problēma nav pārāk daudz ieroču esamībā vai iespējā pārāk viegli iegādāties pusautomātiskos un automātiskos ieročus, bet gan garīgajā veselībā, vardarbībā un kinofilmās’.”

„Visā pasaulē ir ļoti daudz filmu, kurās atspoguļota vardarbība. Savukārt garīgās veselības problēmas skar arī citas valstis. Taču kas tāds [kā apšaude Pārklendā, Floridā] nenotiek citās valstīs. Atšķirība ir ieročos, un tajā cik daudz un viegli tos iespējams iegādāties.”

Džordžs un Amala Klūniji filmas „Suburbicon” pirmizrādes vakarā

Džordžs un Amala Klūniji apmeklē filmas „Suburbicon” pirmizrādi Venēcijas kinofestivālā. Šis ir pāra pirmais sarkanā paklāja pasākums, ko tas apmeklējis ...

gallery icon
21

Amalas fani slavē izdevumu „Vogue” par viņu izvēli sagatavot numura materiālu ar šo skaisto un gudro sievieti.

„Šī ir viena no intelektuālākajām sievietēm, kuras fotogrāfija jebkad nonākusi uz „Vogue” vāka,” komentē viena no lasītājām.

„Tas, kas sākumā izklausījās pēc kārtējā vieglā lasāmgabala, izrādījās ārkārtīgi saistošs un interesants materiāls,” slavē otra.

„„Vogue”, iespējams, domāja, ka ir dabūjis interviju ar gada slavenību, bet patiesībā Amalai tas bija labs rupors, kā sekmēt savu darbu. Gudri darīts,” atzīmē cita.

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā

Džordžs un Amala Klūniji ar dvīņiem Venēcijā.

gallery icon
10

Tā mīl Džordžs un Amala Klūniji

Džordžs un Amala Klūniji apprecējās 2014. gada septembrī. 2017. gada jūnijā viņi kļūs par vecākiem saviem pirmdzimtajiem. Ģimenē gaidāmi dvīnīši.

gallery icon
19