foto: Sputnik
Par skaistāko sievieti Krievijā izvēlēta 18 gadu veca studente no Čuvašijas
18 gadu vecā Jūlija studē žurnālistiku Čuvašijas valsts universitātē.
2018. gada 17. aprīlis, 14:02

Par skaistāko sievieti Krievijā izvēlēta 18 gadu veca studente no Čuvašijas

Jauns.lv

Šajā nedēļas nogalē Piemaskavā noticis skaistumkonkursa “Mis Krievija 2018” fināls. Par konkursa uzvarētāju kļuvusi 18 gadu veca Čuvašijas republikas pārstāve Jūlija Poļačihina. Balvā viņa ieguvusi grandiozu karalienes kroni, kura vērtība ir 1 miljons ASV dolāru (795 000 eiro), tāpat arī automašīnu un bankas karti ar 3 miljoniem Krievijas rubļu (37 000 eiro).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Sputnik
No kreisās: pirmā "Vice mis Krievija 2018" Violeta Tjurkina, "Mis Krievija 2018" Jūlija Poļačihina un otrā "Vice mis Krievija 2018" Natālija Strojeva.

Konkursam tika iesniegti 70 tūkstoši pieteikumu. Līdz finālam nokļuva tikai 50 skaistules, no kurām sākotnēji izvēlējās 20 labākās un pēc tam – uzvarētājas.

Visām konkursa dalībniecēm ir 18-23 gadi. Viņu sniegumu vērtēja žūrijas pārstāvji – dziedātājs Dmitrijs Maļikovs, modes mākslinieks Igors Čapurins, konkursa “Mis pasaule 2018” uzvarētāja Ksenija Suhanova, komponists Vladimirs Mateckis un Maskavas Lielā teātra baleta zvaigzne Deniss Rodjkins.

foto: Sputnik
Skaistumkaralienes kronis.

Uzvarētājai kroni pasniedza “Mis Krievija 2017” titula īpašniece Poļina Popova. Viņa uzlika 18 gadu vecajai Čuvašijas pārstāvei no baltā zelta un dārgakmeņiem darināto Krievijas skaistumkaralienes kroni un novēlēja veselu gadu dzīvot “pasaku un brīnumu pasaulē”.

Otro vietu konkursā “Mis Krievija” un titulu “Pirmā vice mis Krievija 2018” izcīnīja 19 gadu vecā Violeta Tjurkina no Belgorodas, savukārt trešo – 19 gadu vecā Jakutijas iedzīvotāja Natālija Strojeva.

foto: Sputnik

Jaunā “Mis Krievija” Jūlija Poļačihina tagad varēs pārstāvēt valsti konkursos “Mis pasaule” un “Mis visums”. Tāpat skaistākajai Krievijas sievietei ir iegūt grantu, lai mācītos jebkurā no valsts augstskolām, tomēr Jūlija jau studē žurnālistiku Čuvašijas valsts universitātē. Kā tērēt naudu, viņa pagaidām nav izdomājusi, vēstī “Moskovskij komsomoļec”.  

Skaistumkonkursa "Mis Krievija 2018" aizkulises

gallery icon
34

“Miss Krievija 2018” ir sportiska meitene – viņa nopietni nodarbojas ar fitnesa aerobiku un bērnībā pat bijusi Čuvašijas republikas izlasē. Paralēli mācībām viņa strādā arī par modeli, savukārt nākotnē plāno pievērsties skaistumkopšanas jomai.

Titula "Mis Krievija 2018" īpašnieces Jūlijas Poļačihinas ikdienas mirkļi "Instagram"

gallery icon
30