foto: Shutterstock
Kļūst populāra jauna mode: saderināšanās gredzenus tagad nomaina pīrsingi pirkstos
Bildinājums, kurš patiešām sāp: ierasto saderināšanās gredzenu tagad ir modīgi aizstāt ar pīrsingu pirkstā.
2018. gada 16. marts, 06:01

Kļūst populāra jauna mode: saderināšanās gredzenus tagad nomaina pīrsingi pirkstos

Jauns.lv

Cilvēku fantāzijai nav robežu - ļaudis izdomā arvien jaunus veidus, kā klasisko saderināšanās rituālu padarīt neparastāku un pārsteigt savu mīļoto. Tagad kļūst populāra jauna mode - ierasto saderināšanās gredzenu aizstāt ar pīrsingu pirkstā. Kā vēstī independent.co.uk, šis netradicionālais saderināšanās veids ir sāpīgs.

Šie pīrsingi tiek ievietoti pirkstos īpašā veidā - viena daļa ar īpašu ierīci tiek implantēta zem ādas, savukārt otra daļa paliek virspusē. Šī procedūra ir sāpīga.

"Tie ir mūsu saderināšanās pīrsingi, kurus ielikām piektdien," sociālajā tīklā Instagram raksta kāds līgavainis, pievienojot foto ar savu un mīļotās roku, kuras grezno pīrsingi. 

"Tas bija sāpīgi, bija asinis, taču tas patiešām ir tā vērts. Manuprāt, tā ir lieliska ideja, kas ienāca prātā manam draugam," saka laimīgā līgava.

Šī mode kļūst arvien populārāka - nu jau Instagramā ir vairāk nekā 3400 fotogrāfiju, kurās cilvēki izrāda savas rokas ar saderināšanās pīrsingiem.

Tomēr dermatologi par šo jaunumu nav sajūsmā. Viņi brīdina, ka pirkstu pīrsingi var radīt nopietnus draudus veselībai.

Tā kā pīrsings tiek ievietots bez atsāpināšanas, šī procedūra ir patiešām sāpīga, turklāt var rasties nopietnas komplikācijas, ja šis mīlestības simbols netiks ievietots pietiekami dziļi. Dermatologi vērš arī uzmanību, ka šādu "auskaru" varētu būt grūti izņemt.

Tēmas