foto: Vida Press
Stils. Viņi iet uz basketbolu, tērpušies lateksa zābakos un 22 tūkstošus vērtā Gucci kimono
Bella Torna, aktrise
2018. gada 12. marts, 07:23

Stils. Viņi iet uz basketbolu, tērpušies lateksa zābakos un 22 tūkstošus vērtā Gucci kimono

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Nav jābūt kaislīgam basketbola fanam, lai spētu gūt baudījumu no sporta pasākuma. Un tas ir iespējams, arī pateicoties slavenībām, kuras fanošanu izmanto kā kārtējo uzmanības iegūšanas un glamūra demonstrācijas paņēmienu.

Ar poētiski sievišķīgu, juteklisku un gulētiešanai piemērotu tērpu naktskreklu ekstravagantā mūziķe Lady Gaga ir pārspējusi pati sevi.

foto: Vida Press
Lady Gaga, mūziķe

Kad izklaides industrijas varenākais pāris dodas skatīties Bruklinas Nets un Hjūstonas Rockets spēli, viņi tērpjas visekskluzīvākajā ietērpā.

Bejonse – pēc pasūtījuma darinātās rozā Givenchy platformas kurpēs, Jay Z – super ierobežotas tirāžas kolēģa Kanje Vesta zīmola Yeezy sporta apavos.

foto: Gamepiks/All Over Press/ Vida Press
Bejonse un Jay Z, mūziķi

Bejonse ir vienīgā, kas ar 22 tūkstošus dolāru vērtu Gucci kimono tik pašpārliecināti un lepni var atļauties novērst uzmanību no galvenā notikuma.

foto: Vida Press
Bejonse un Jay Z, mūziķi

Māsas ir izlēmušas, ka Losandželosas Lakers un Sakramento Kings spēle ir īstā vieta ekstravagancei. Ar zīmola Sophia Webster mežģīņu un Kurt Geiger lateksa zābakiem. Apaviem, kas ir piemēroti tikai un vienīgi sēdēšanai.

foto: Vida Press
Kendala un Kailija Dženeres, modeles un realitātes šovu zvaigznes

Kā jau ierasts, šī ģimene ir harmoniska. Tik harmoniska, ka pat identiska savās modes izvēlēs.

foto: GC Images
Krisija Teigena, modele, un Džons Ledžends, mūziķis

Kad modele ir piemirsusi par darba dienas beigām, viņa atpūtā ierodas darba uniformā – superseksīgos zīmola Aquazurra zābakos un mini kleitā. Bet pat sēdvieta pierāda, ka šādam komplektam piemērots ir tikai dīvāns.

Adriana Lima, modele
Adriana Lima, modele

Pārsteigums, kas nevar palikt nepamanīts, – Bellas Tornas zābaki kurpes pāri ceļgalam. Un, lai fanošana pārliecinošāka, ar Lakers kreklu mugurā. 

foto: Vida Press
Bella Torna, aktrise

Rebela Vilsone ir vienīgā, kas neizlasīja slavenību basketbola skatītāju dreskoda prasības. Un vakarkleitas vietā ir saģērbusies tā, lai būtu ērti un pasākuma sportiskajam garam atbilstoši.

foto: London Ent / Splash News/ Vida Press
Rebela Vilsone, aktrise