foto: Publicitātes foto
Izgudrota jauna metode, kas ir vairāk nekā sejas liftings
2018. gada 4. decembris, 06:00

Izgudrota jauna metode, kas ir vairāk nekā sejas liftings

Karlīna Timofejeva

Skandināvu atklājums sniedz impulsu sejas ādas šūnām bez skalpeļa un bez injekcijām. Jauno metodi sauc par ādas šūnu aktivizēšanu. Šo metodi katru dienu var izmantot ikviens – nepieciešama tikai neliela tablete.

Tabletes Skin Care™ Collagen Filler aktīvi iedarbojas uz dziļākajiem ādas slāņiem, kurus tradicionālie kosmētikas līdzekļi pret krunciņām nevar sasniegt. Sejas krēmi galvenokārt tikai mitrina ādu un nespēj ietekmēt kolagēnu dziļākajos ādas slāņos. Skin Care™ Collagen Filler tabletēs esošās vielas pabaro ne tikai sejas, bet arī visa ķermeņa ādas šūnas.

Kolagēns

Kolagēns un elastīns – tās ir dzijas veida olbaltumvielas, kas nodrošina ādas stingrumu un elastību, starp citām olbaltumvielām tā izceļas ar īpašu izturību pret stiepšanos. Kolagēns veido 75–80 procentus no ādas struktūru elementu masas, tādēļ tā daudzuma un stāvokļa izmaiņa organismā atspoguļojas mūsu ādā. Kad kolagēns samazinās un tā sintēze kļūst vājāka, izveidojas krunciņas.

Skin Care™ Collagen Filler patiešām iedarbojas 

Francijā veiktajā klīniskā pētījuma*, kurā piedalījās 26–58 gadus vecas sievietes, rezultāti apliecināja, ka pēc 14–56 dienu lietošanas efekts un rezultāti ir acīmredzami: palielinājies sejas ādas mitruma līmenis, samazinājušās sejas krunciņas, palielinājusies ādas stingrība un elastīgums, āda ir kļuvusi ievērojamāki gludāka. Efekts ir acīmredzams, jo sejas vaibsti kļūst izteiksmīgāki. Sejas āda izskatās stingrāka, mirdzošāka un jaunāka. *Assessment of a functional food on the quality of the skin on a panel of volunteers, STUDY 14E3080 – New Nordic, Laboratoire BIO-EC, France, January 2015.

Kādēļ Skin Care™ Collagen Filler tabletes ir tik ļoti efektīgas?

  • Vielas, kas iekļautas Skin Care™ Collagen Filler tabletēs, caur asinsriti iekļūst dziļākajos ādas slāņos un struktūrā, kur to pabaro. Vadoties no zinātniskā viedokļa – tas ir jauns un viens no efektīgākajiem ādas šūnu aktivizēšanas veidiem. 
  • Produkta sastāvā ir jūras izcelsmes (I tipa) kalogēns, kā arī C vitamīns, kas uztur normālu kolagēna līmeni, kurš nepieciešams normālas ādas funkcijas uzturēšanai.
  • UV stari un brīvie radikāļi negatīvi ietekmē ādā esošo kalogēnu, veicina brūno ādas plankumiņu izveidošanos (hiperpigmentācija). Skin Care™ Collagen Filler sastāvā ir antioksidanti: elagskābe, kas iegūta no granātābola, likopēns, astaksantīns, piperīns, C vitamīns. Antioksidanti palīdz aizsargāt šūnas pret oksidatīvo stresu. Tāpat ir svarīgs dažāds un sabalansēts uzturs, kā arī veselīgs dzīvesveids.

Aktrise un modele Karmena Elektra (Carmen Electra) atklāj savu skaistuma noslēpumu

Karmenas Elektras jaunas un mirdzošās ādas noslēpums – veselīgs uzturs un Skin Care™ Collagen Filler tabletes. „Esmu dabisku produktu cienītāja. Šīs tabletes mani ļoti izbrīnīja, jo īsā laikaposmā izmainījās manas ādas stāvoklis – tablešu efekts ir patiešām lielisks. Rekomendēju šīs tabletes!“

foto: Publicitātes foto

Kur iegādāties?

Skin Care Collagen Filler tabletes varat iegādāties aptiekās vai ražotāja interneta veikalā www.newnordic.lv. Ja vēlaties saņemt plašāku informāciju, apmeklējiet interneta vietni www.newnordic.lv.

foto: Publicitātes foto

EKSKLUZĪVA ATLAIDE LASĪTĀJIEM! 

Iegādājieties Skin Care™ Collagen Filler ražotāja interneta veikalā ww.newnordic.lv un saņemiet 20 % atlaidi savam pirkumam, ievadot atlaides kodu: SKIN18. Nodrošināsim arī bezmaksas piegādi uz jebkuru vietu Latvijā.

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Reklāmas raksts sadarbībā ar New Nordic.

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.