foto: Vida Press
Kā stundām ilgi staigāt augstpapēžu kurpēs un nenogurt? Hercogienei Ketrīnai ir mazs noslēpums
Hercogiene Ketrīna zina, kā padarīt jebkuras augstpapēžu kurpes nēsātājai ērtas.
2018. gada 17. februāris, 07:10

Kā stundām ilgi staigāt augstpapēžu kurpēs un nenogurt? Hercogienei Ketrīnai ir mazs noslēpums

Kasjauns.lv

Melnas augstpapēžu laiviņas, miesas krāsas augstpapēžu laiviņas, siksniņkurpes uz augstiem papēžiem... Hercogiene Ketrīna arī grūtniecības laikā nēsā apavus uz augstiem papēžiem, un pēc visa spriežot, jūtas ērti, pat, ja dienā tajos jānostaigā daudz stundu.

Hercogiene Ketrīna teju vienmēr sabiedrībā iziet kurpēs uz smailiem augstiem papēžiem. Ja tādās jānostaigā puse dienas, kā likt kājām justies labi? Vai hercogiene Ketrīna iemācījusies smaidīt arī, ja kājas sāp jeb viņai ir zināms kāds brīnumlīdzeklis, kas pēdiņām vienmēr liek justies ērti?

Hercogienes Ketrīnas augstpapēžu kurpes

Hercogienes Ketrīnas augstpapēžu kurpes.

gallery icon
25

Aizmirstiet par ierastajiem plāksteriem, hercogienei Ketrīnai ir padoms, kā nejust diskomfortu no stundām ilgas staigāšanas augstpapēžu apavos!

Vēl 2015. gadā intervijā žurnālam „Vanity Fair” prinča Viljama laulātā draudzene atzina, ka viņa augstpapēžu kurpēs vienmēr jūtas ērti, pateicoties „Alice Bow” ādas starpzolītēm. Šādas plānas apavos liekamas zolītes izmaksā 20 dolāru par pāri, taču ir tā vērtas. Tās varot neiespējamo – padarīt jebkuras augstpapēžu kurpes valkātājai ērtas.

Tolaik izdevums „Vanity Fair” rakstīja, ka hercogiene sev iegādājusies „vairākus starpzolīšu pārus”, jo viņai tie šķiet ļoti ērti. Savukārt kompānija „Alice Bow” izdevumam „Harper’s Bazaar” atzina, ka pieprasījums pēc šīm starpzolītēm ievērojami pieaudzis – „visticamāk pateicoties klientei no karaļnama”.

Lietojot plānās ādas starpzolītes, hercogiene Ketrīna arī grūtniecības laikā var nēsāt augstpapēžu apavus bez bēdām.

Vai hercogienei Ketrīnai ir tikai viens kurpju pāris?

gallery icon
16