foto: Vida Press
Nikolas Kidmenas adoptētā meita izdod apģērbu līniju
Toma Krūza un Nikolas Kidmenas adoptētā meita Izabella jeb Bella jau ļoti sen sapņojusi par iespēju realizēt savus mākslas darbus uz apģērba.
2018. gada 8. februāris, 06:04

Nikolas Kidmenas adoptētā meita izdod apģērbu līniju

Kasjauns.lv

Tā vien šķiet, ka aktieru Nikolas Kidmenas un Toma Krūza adoptētā meita Izabella „Bella” Kidmena Krūza nolēmusi sekot savas stilīgās mammas pēdās. Bella pavisam nesen pievērsusies jaunam arodam: viņa izdevusi savu pirmo apģērbu līniju!

foto: Ekrānuzņēmums no bellakidmancruise.com
Savā pirmajā tērpu kolekcijā Bella Kidmena Krūza piedāvā sešus t-kreklu modeļus uz kuriem redzamas viņas pašas radītas skices.

25 gadus vecā Bella „visu mūžu bijusi māksliniece”, – norādīts viņas jaunizveidotajā mājaslapā bellakidmancruise.com. Jauniete pati uz papīra ar marķieri veidojot skices, kurām iedvesmojoties no „draugiem, modes un mūzikas”.

Bella modes industrijā sevi pieteikusi ar sešiem dažādiem t-kreklu modeļiem, kas lieliski derēs ikdienā pie džinsiem. Uz katra no krekliņiem ir Bellas pašas radīts zīmējums. Jaunā modes māksliniece jau tuvākajā laikā plānojot kolekciju paplašināt.

Viens šāds t-krekls no Bellas debijas kolekcijas maksā 85 ASV dolārus.

foto: Vida Press
Bella ar vīru Maksu Pārkeru aizvadītā gada nogalē, netālu no savām jaunajām mājām Londonas dienvidos.

Bella jau ļoti sen esot sapņojusi par tērpu kolekciju, iespēju realizēt savus mākslas darbus uz apģērba, – norādīts viņas mājaslapā. „Jaunā t-kreklu kolekcija ir pirmais solis pretī sapņa īstenošanai,” teikts informatīvajā aprakstā.

2017. gada oktobrī Bella kopā ar vīru IT speciālistu Maksu Pārkeru pārcēlās uz pieticīgu māju Kroidonā, Londonas dienvidos. Pāris apprecējās 2015. gadā.

Izabella Krūza ir aktieru Toma Krūza un Nikolas Kidmenas vecākais bērns, ko pāris adoptēja savas laulības laikā 1992. gadā. Viņai ir arī trīs gadus jaunāks adoptēts brālis Konors.

foto: Vida Press
Toms Krūzs un Nikola Kidmena ar adoptētajiem bērniem Izabellu un Konoru 1995. gadā.

2001. gadā pēc 11 laulībā nodzīvotiem gadiem Toms Krūzs un Nikola Kidmena paziņoja par šķiršanos. Bērni palika dzīvot pie tēva un pievērsās scientoloģijai tāpat kā slavenais aktieris.

Gadiem ilgi Izabellai nebija draudzīgu attiecību ar mammu Nikolu, taču pēdējo gadu laikā abas esot satuvinājušās, – informē ārvalstu prese.

foto: Vida Press
Toms Krūzs un Nikola Kidmena 1996. gadā.

Nikolai Kidmenai ir vēl divi bērni – meitas Sandeja (9) un Feita (7), kuras dzimušas viņas laulībā ar kantri mūziķi Kītu Urbanu. Savukārt Toma Krūza un viņa trešās sievas Keitijas Holmsas laulībā pasaulē nākusi meita Suri, kurai ir 11 gadu.

Toma Krūza meita Izabella īrē dzīvokli dzīvībai bīstamā rajonā

gallery icon
20

Izabella Krūza dodas uz Itāliju

gallery icon
3