foto: Scanpix/LETA
Ivanka Trampa pārsteidz ar rūtainu kleitu par 2690 dolāriem
ASV prezidenta Ivanka Trampa modes nama „Oscar de la Renta” tērpā par 2 690 ASV dolāriem.
2018. gada 2. februāris, 05:41

Ivanka Trampa pārsteidz ar rūtainu kleitu par 2690 dolāriem

Kasjauns.lv

„State of the Union” ir nozīmīgs pasākums ASV prezidentam. Īsi pirms tā vairāki no Donalda Trampa bērniem sarīkojuši svinīgas pusdienas, lai atzīmētu gaidāmo notikumu. Visas dāmas bija glamūrīgi ģērbušās, bet jo īpaši prezidenta mīļākā meita un padomniece Ivanka.

„Mazās ģimenes pusdienas” sarīkojusi ASV prezidenta Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa. Viņa uz tām aicinājusi brāli Ēriku ar sievu Laru un māsu Tifāniju. Ģimenes mielastā piedalījās arī Ivankas vīrs Džareds Kušners un divi no viņu bērniem.

foto: Vida Press

Ivankas Trampas sociālajos tīklos publiskotajā video redzams, ka pie galda sēž arī pāra sešus gadus vecā meita Arabella, bet mamma klēpī tur gadu veco dēlu Teodoru, kurš ar spēļu automašīnu vēlējās trāpīt glāzei. Mazuļa nodomus laikus pamanīja Ēriks un pārtrauca māsu pusvārdā, norādot uz Teodora rīcību. Taču tad palīgā steidzās tante Tifānija un paņēma no puikas mašīnu, pirms viņš paspēj sastrādāt nedarbus. Lieki teikt, ka mazajam Teodoram šāda visu apkārtējo uzmanību šķita ļoti patīkama.

Pie viesību galda gan nav redzams Ivankas un Džareda vidējais bērns – četrus gadus vecais Džozefs.

Video uzņemts pusdienām tuvojoties noslēgumam. Viesim viesiem šķīvji jau ir tukši, tikai Ivankas meita Arabella nav tikusi galā ar porciju.

Ivanka bija tērpusies asimetriskā tvīda auduma kleitā, ko darinājis modes nams „Oscar de la Renta”. Šī konkrētā tērpa modeļa cena sasniedz 2 690 ASV dolāru. Tērpa dizainu radījis amerikāņu zīmols, taču tā ir izgatavota Itālijā. Internetveikalā kleita raksturota kā „acumirklīgi moderna un kolosāla”.

Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa

Donalda Trampa vecākā meita Ivanka Trampa.

gallery icon
65

Par spīti janvāra mēnesim un Vašingtonā ārā valdošajam salam, Ivanka no mājām uz Kapitolija ēku devās bez mēteļa – vien rūtainajā kleitā ar īsajām piedurknēm. Virsdrēbes ignorējusi arī viņas pusmāsa Džordžtaunas universitātes tieslietu studente Tifānija.

Rūtainā tvīda kleita stila ziņā ievērojami atšķiras no apģērbiem, kādus Ivanka līdz šim izvēlējusies apmeklējot tēvam svarīgus pasākumus, to skaitā pirmo uzstāšanos ASV Kongresā.

Toreiz Ivanka bija izvēlējusies 2 995 ASV dolāru vērtu zīmola „Roland Mouret” kleitu, kura gan daudziem sociālo tīklu lietotājiem nebija pa prātam. Kāds pat pārmeta, ka kleitas lencīte atgādinot krūšturi un tādā paskatā Ivanka drīzāk varētu apmeklēt klubu.

Ivanka Trampa ierodas vizītē Japānā

gallery icon
9

Tik dažādā Ivanka Trampa. Neredzēti FOTO no bērnības un pusaudžu gadiem

Neredzēti Ivankas Trampas foto no bērnības un pusaudžu gadiem

gallery icon
78

Donalda Trampa meitu Ivankas un Tifānijas kleitas

ASV prezidentam, miljardierim Donaldam Trampam ir kupla ģimene. Trīs reizes precējies, 8 mazbērni, 3 dēli un 2 skaistas un stilīgas ...

gallery icon
9

Ivanka Trampa sieviešu samitā starp citām politiķēm

Donalda Trampa meita Ivanka Trampa, otrdien kā ASV "pirmā meita" piedaloties sieviešu samitā Berlīnē līdz ar Vācijas kancleri Angelu Merkeli ...

gallery icon
8

Ivanka Trampa ar ģimeni Aspenā

Ivanka Trampa ar trim bērniem un vīru Džaredu pavasara brīvlaiku pavada Aspenā.

gallery icon
18

Ivankas Trampas apavu līnija

Ivankas Trampas 2016.gada apavu kolekcija

gallery icon
10

Ivankas Trampas apģērbu līnijas modes skate

Ieskats ASV prezidenta Donalda Trampa meitas Ivankas Trampas apģērbu līnijas "Ivanka Trump" 2012.gada sezonas modes skatē.

gallery icon
46