foto: Vida Press
Hercogiene Ketrīna  ziedojusi savus matus ar vēzi slimiem bērniem
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
2018. gada 30. janvāris, 14:49

Hercogiene Ketrīna ziedojusi savus matus ar vēzi slimiem bērniem

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna pēc matu nogriešanas tos ziedojusi cēlam mērķim - organizācijai, kura no tiem veido parūkas vēža skartajiem bērniem.

Par šo hercogienes žestu plašāka sabiedrība uzzināja tikai tagad, kaut arī matus viņa nogrieza pagājušajā vasarā.

foto: Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna pēc matu nogriešanas 2017. gada jūlija sākumā.

Toreiz pēc frizūras maiņas Ketrīna kopā ar savu frizieri nolēmušas nogrieztos matus neizmest, bet gan ziedot organizācijai "Little Princess Trust", kura veido parūkas bērniem, kuri slimo ar vēzi.

Šo informāciju apstiprinājusi arī organizācija, kuras pārstāve nosūtījusi presei informāciju par cēlo hercogienes rīcību.

foto: Vida Press
Hercogienes Ketrīnas frizūra 2017. gada jūnija beigās.

"Ir patīkami apzināties, ka kāds kaut kur - un, visticamāk, pat vairāk nekā viens cilvēks - ir saņēmis parūku, kurā ir arī princeses Keitas mati," izdevumam "People" sacīja organizācijas pārstāve Helēna Krīsa. "Tas ir ļoti sirsnīgs solis, un mēs priecājamies dalīties ar šo informāciju. Starp citu, viņas mati patiešām ir brīnišķīgi - mēs ikviens būtu sajūsmā par šādiem matiem!"

Portāls Jauns.lv jau rakstīja, ka Ketrīna Midltone ir kļuvusi par mūsdienu stila ikonu, un viena no Ketrīnas tēla vizītkartēm ir arī viņas garie, brūnie mati, kas allaž bija saveidoti elegantās lokās. 2017. gada vasarā viņa mainīja frizūru, nogriežot matus par apmēram 15 cm īsākus.

Ketrīnas Midltones jaunā frizūra

Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone neapšaubāmi ir kļuvusi par mūsdienu stila ikonu, un viena no viņas tēla vizītkartēm ir arī viņas ...

gallery icon
23