foto: Vida Press
Ko simbolizē šie 3 gredzeni Meganas Mārklas pirkstos?
Megana Mārkla.
2018. gada 12. janvāris, 05:34

Ko simbolizē šie 3 gredzeni Meganas Mārklas pirkstos?

Kasjauns.lv

Daudz uzmanības izpelnījies saderināšanās gredzens, kuru princis Harijs uzdāvināja savai līgavai Meganai Mārklai. To Megana nēsā uz kreisās rokas zeltneša. Taču, ja ieskatāmies uzmanīgi, prinča topošās sievas labās rokas pirkstus jau rotā trīs zelta gredzeni. Tie viņai ir uz īkšķa, zeltneša un rādītājpirksta.

Pēc tradicionālās hiromantijas, gredzena nēsāšana uz īkšķa simbolizē motivāciju, kontroli un spēku. Visbiežāk gredzens uz īkšķa tiek saprasts kā bagātības un ietekmes simbols.

Gredzens uz zeltneša simbolizē laimi personiskajās attiecībās - tieši tāpēc šajā pirkstā liek gan saderināšanās gredzenu, gan arī vēlāk laulības gredzenu. Tāpat arī zeltnesis simbolizē veiksmi sabiedriskajā dzīvē un nostiprina labo iespaidu, kuru cilvēks par sevi rada apkārtējiem.

foto: Vida Press

Rādītājpirksts ir atbildīgs par enerģiju. Šajā pirkstā gredzenus ieteicams nēsāt tiem, kuri cīnās par līdera lomu. Gredzens rādītājpirkstā palīdz stiprināt ticību sev. Tiek uzskatīts, ka tas nes laimi un veiksmi, iedvesmo jauniem izaicinājumiem, palīdz kļūt vērīgākiem un paplašināt redzesloku.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36