foto: AFP/Scanpix/LETA
FOTO: Lielbritāniju pārņēmusi iepirkšanās mānija. Veikalus šturmē 23 miljoni cilvēku
2017. gada 26. decembris, 15:40

FOTO: Lielbritāniju pārņēmusi iepirkšanās mānija. Veikalus šturmē 23 miljoni cilvēku

Kasjauns.lv

Miljoniem britu otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, spītējot vēsajam laikam, metušies uz veikaliem, kur tiek aizvadīta Lielbritānijā lielākā atlaižu un iepirkšanās diena, kas tiek dēvēta arī par "Boxing day".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Britu mediji ziņo, ka pircēju rindas pie Londonas veikaliem sāka veidoties vēl pirms vispār uzausa gaisma, bet daži veikali durvis vaļā vērt bija gatavi pat plkst.6 no rīta.

Lielbritāniju pārņēmis iepirkšanās trakums - gada lielākā atlaižu diena ir klāt!

Miljoniem britu otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, spītējot vēsajam laikam, metušies uz veikaliem, kur tiek aizvadīta Lielbritānijā lielākā atlaižu un iepirkšanās ...

gallery icon
46

Sagaidāms, ka šogad šajā dienā Lielbritānijā iepirkšanās centrus apmeklēs 23 miljoni cilvēku, atstājot tajos 4,5 miljardus mārciņu, kas krasi pārsniedz Melnās piektdienas laikā iztērētās naudas apmērus (2,6 miljardi mārciņu) un tēriņus "pēdējā svētdienā pirms Ziemassvētkiem" (1,67 miljardi mārciņu).

Sagaidāms, ka lauvas tiesu veikalos iztērēs tieši tūristi, bet jo īpaši ceļotāji no Ķīnas, kuri, kā lēš eksperti, katrs vidēji pamanīsies notriekt 1000 mārciņas.