Hercogienes Ketrīnas tērpi Indijas vizītes laikā un to cenas. FOTO
2016. gada 19. aprīlis, 12:05

Hercogienes Ketrīnas tērpi Indijas vizītes laikā un to cenas. FOTO

Jauns.lv

Ar Tadžmahala apmeklējumu Agrā noslēgusies prinča Viljama (33) un viņa sievas hercogienes Ketrīnas (34) septiņu dienu ilgā vizīte Indijā un Butānā. Daudzi ar interesi sekojuši līdzi mūslaiku modes ikonas, tautas apjūsmotās hercogienes Ketrīnas tērpu izvēlei ceļojumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Hercogienei Ketrīnai ceļojumā līdzi bijusi garderobe 35 000 sterliņu mārciņu vērtībā (44 000 eiro). Līdz ar dizaineru drēbēm, hercogienes ceļasomā bijušas arī kurpes 400 sterliņu mārciņu apmērā un rotaslietas par 3 900 sterliņu mārciņām. Taču ne visi apģērbi un rotas mērāmas simtos un tūkstošos. Ketrīna vizītes laikā rotājusies arī ar auskariem, kas maksā nieka sešas sterliņu mārciņas (7.5 eiro).

Portāla MailOnline modes pētnieki rūpīgi sekojuši līdzi prinča Viljama un hercogienes Ketrīnas vizītei Indijā un Butānā, un izskaitļojuši, ka hercogienes garderobe izmaksājusi 34 732 sterliņu mārciņas (43 800 eiro). Tajā bijušas tādu modes namu kleitas kā „Alexander McQueen”, „Prada”, „Jenny Packham” un „Temperley London”.

Visdārgākie bijuši ametista auskari 3 900 sterliņu mārciņu vērtībā (4 918 eiro). Šo dārglietu autors ir Londonā esošais zīmols „Kiki McDonough”. Vizītes laikā Ketrīna izgājusi sabiedrībā arī draudzīgo cenu zīmola „Topshop” kleitiņā par 75 mārciņām (95 eiro).

No ļoti dārgas, pēc pasūtījuma darinātas „Emilia Wickstead” mēteļkleitas līdz auskariem sešu sterliņu mārciņu apmērā – tāda bijusi hercogienes garderobe vizītes laikā.

Pirmā diena

Vizītes pirmajai dienai Mumbajā hercogiene Ketrīna izvēlējusies „Alexander McQueen” svārkus un pieskaņotu blūzi no modes nama rudens kolekcijas. Tērpa cena ir 1 300 sterliņu mārciņas. Apģērbam Ketrīna pieskaņojusi „Cassandra Goad” auskarus (£ 1 495), „LK Bennett kurpes (£ 175) un „Russell & Bromley” somiņu (£ 165).

Pēc pasūtījuma darināto kleitu (£ 140) radījusi indiešu modes māksliniece, Mumbajā dzimusī Anita Dongre. Tērpam Ketrīna pieskaņojusi zīmola „Accessorize” auskarus (£ 8) un „Monsoon” kurpes uz pilnās zoles (£ 45).

Pirmo dienu hercogiene noslēdza ar svinīgām vakariņām „Taj Palace” viesnīcā. Viņa bija izvēlējusies zilu vakarkleitu no sava iecienītākā modes nama „Jenny Packham”. Pēc pasūtījuma darinātās kleitas dizainā jaušama ietekme no indiešu nacionālā tērpa sari. Kopā ar pieskaņoto „clutch” somiņu tērpa cena noteikta £ 3 500 apmērā. Kleitai Ketrīna pieskaņojusi zilus „Amrapli” auskarus (£ 2 730). Kurpju izcelsmi modes eksperti nav noskaidrojuši.

Otrā diena

Otro dienu hercogiene sāka „Emilia Wickstead” krēmkrāsas kleitā (£ 1 760) un „Rupert Sanderson Calice” augstpapēžu laiviņās (£ 425). Koptēlu viņa papildinājusi ar „Mulberry” zamša somiņu (£ 495).

Dārza ballītei, kas rīkota par godu karalienes Elizabetes II gaidāmajai 90. dzimšanas dienai, hercogiene apmeklēja „Temperley London” melnbaltā topiņā un svārkos (£ 2 990), „Gianvito Rossi” zamša siksniņkurpēs (£ 590) un rokās nesa „Prada” somiņu (£ 940).

Trešā diena

Trešajā dienā, satiekoties ar bērniem Ņūdeli, hercogiene bija tērpusies „Glamorous” maxi kleitā (£ 50), „Russell & Bromley XPresso”) zempapēžu kurpēs ar spiciem purngaliem (£ 175), kam pieskaņojusi pirmajā dienā jau redzētos „Accessorize” auskarus.

Kad pāris devās uz tikšanos ar Indijas premjerministru, Ketrīna bija tērpusies „Temperley London” piparmētru krāsas kleitā (£ 750), kam pieskaņojusi „Kiki McDonough” auskarus (£ 2 000), „LK Bennett” somiņu (£ 80) un iecienītās „Rupert Sanderson” miesas krāsas laiviņas.

Asamiešu jaunā gada svinības Ketrīna pagodināja zīda-šifona kleitā no zīmola „Anna Sui” 2015. gada rudens kolekcijas (£ 805), kam pieskaņojusi „Pied A Terre Imperia” kurpes (£ 80).

Ceturtā diena

Safari braucienā hercogiene devās veikalu tīkla „Zara” biksēs (£ 29.99) un „RM Williams” blūzē (£ 74). Apģērbam viņa bija pieskaņojusi amerikāņu zīmola „Sebago” apavus (£ 90) un „Ray-Ban Wayfarer” klasiska dizaina saulesbrilles (£ 135).

Apmeklējot dabas rezervātu, Ketrīna izvēlējās „Topshop” kleitu (£ 75) un apavus, kas viņai bija kājās iepriekšējā dienā. Viņa dienu pavadīja, barojot ziloņu un degunradžu mazuļus.

Piektā diena

Butānā hercogiene ieradās pēc pasūtījuma darinātā „Emilia Wickstead” mēteļkleitā sviesta dzeltenā krāsā. Ketrīna šajā tērpā redzēta jau 2012. gadā Edinburgā (apģērba cena noteikta aptuveni £ 1 200). Mēteļkleitai hercogiene bija pieskaņojusi „LK Bennett Fern” laiviņas (£ 195) un trešajā vizītes dienā jau redzēto krāsas „clutch” somiņu.

Butānā Ketrīna iemēģināja roku loka šaušanā. Viņa bija tērpusies Butānas tradicionālajos ar rokām darinātajos svārkos (£ 1 060), „Paul & Joe” pončo stila blūzē (£ 340) un rotājusies ar „Kiki McDonough” auskariem (£ 3 900).

Svinīgajām vakariņām ar Butānas karali un karalieni Ketrīna izvēlējusies „Tory Burch” tilla tērpu ar smalku ziedu izšuvumu (£ 1 100), „Pickett London” lakatu (£ 275) un „Gianvito Rossi” siksniņkurpes, ko bija apāvusi arī trīs dienas agrāk.

Sestā diena

Sešu stundu garajā pārgājienā kalnos hercogiene priekšroku deva ērtam apģērbam – „Penelope Chilvers” zābakiem, kas viņas īpašumā ir jau vairāk nekā desmit gadus (£ 475). Viņa izvelējusies arī savu agrāk jau redzēto „Really WIld Company” ādas vesti (£ 495), „Jaeger” blūzi ar svītrām (£ 89), vienkāršas džinsas (£ 50) un tās pašas „Ray-Ban” saulesbrilles, ko iepriekšējā dienā.

Godājot Butānas nacionālā zieda krāsu, pieņemšanai viņa izvēlējusies „Beulah” kleitu ar magonēm (£ 745), kam pieskaņoja iecienītos „Cassandra Goad” auskarus un „Gianvito Rossi” augstpapēžu kurpes.

Septītā diena

Dodoties prom no Butāns, hercogiene bija tērpusies „Alexander McQueen” baltā topiņā un svārkos, kas viņai mugurā redzēti jau agrāk (£ 1 500). Kaklarota ir dāvana no Butānas karalienes.

Vizīti pāris noslēdza ar Tadžmahala apmeklējumu Agrā. Pāris pozēja identiski kā pirms 24 gadiem to darīja Viljama māte, Velsas princese Diāna. Ketrīna bija tērpusies „Naeem Khan” kleitā no 2015. gada kolekcijas (£ 2 220).Viņa bija rotājusies ar £ 6.60 vērtiem auskariem, ko iegādājusies Butānas daiļamatnieku tirdziņā.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press